Postoji model 1 preko Naš Hajduk i model 2 preko DPH koji imaju potpisan ugovor sa Hajdukom. Mislim da su samo 2 DPH u modelu 2. Članarine se uplaćuju na račun Hajduka i računovodstveno se vode kao pozajmice. Te pozajmice se neće vratiti NH već će se pretvoriti u vlasništo u eventualnom procesu dokapitalizacije.Hajduk plaća NH uslugu vođenja članstva do maksimalno 25% (mislim da je realno oko 20%) vrijednosti uplaćenih članarina. Koliko znam, postoji tužba nekih dioničara zbog ovakvog pogodovanja NH ali ne znam u kojem je stadiju proces.Znači, prema tome, svi oni koji se broje kao članovi Hajduka se zapravo učlanjuju u udrugu Naš Hajduk koja onda novce od članarina daje Hajduku kao pozajmicu za koju natrag dobivaju dionice. — vjeko1701
netko tko se možda ne slaže sa NH praktički ne može nikako biti član bez da zapravo — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.