Svi na zoni uzdizu marka?. pola zona je protiv njega..ne znam sto ti citas i pratis.. znaju svi da je on invalid i da nemoze pratit 2 utakmice tjedno — Herñan Crespo
I na zoni ih ima 80-90 posto koji misle da je kao Ronaldo. — Miro Vugrinec
Naša idealna struktura (prve) momčadi bi trebala biti 4-5 iskusnih prvotimaca bez značajne prepordajne vrijednosti (npr. Petko, Modrić, RPG, Bernauer, Mišić) i 5-6 elitnih talenata — Banana 2
Tako je, Mamićev model, odlično je funkcioniralo, pogotovo u Europskim pohodima. Kad ti pola momčadi budu klinci ne vidim što može poći po zlu. — mali M
A sad sarkazam na stranu, velika većina ljudi koje poznajem i gotovo svi na ovom forumu su shvatili poantu Marićevih riječi, jedino ga ti ne shvaćaš, propituješ i pa čak i pogrešno tumačiš njegove izjave.. — mali M
I ne mislim ti pojašnjavati, demantirati, samo te treba ostaviti da ostaneš u tišini sa svojim mislima i borbama i već ćeš izvuč ti neku svoju pouku... — mali M
Kolega, potrudio sam se pročitati ovo što ste napisali. Po meni, imate jedan epski promašaj u gledanju šire slike. Nigdje niste spomenuli rezultat, pogotovo u CL. Mi se sa takvim planom 6 iskusnih i 5 talenata vraćamo u doba statiranja u Europi, barem u ovom najvišem nivou. Postoji i druga strategija. Igranjem CL ne moramo prodavati igrače. Mislim da ćemo mi balansirati između njih. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.