• Pacho
    10.3k
    Mislim da bjegunac zapravo najvise fali ovima koji ga stalno spominju i svugdje traze sljedbenike istog. Dijelom valjda da bi time probali stititi neuspjehe sadasnjeg vodstva, a nekima mozda i fali neprijatelj oko kojeg se sve vrti? Kao puno blaza ratnih veterana koji ne mogu naci smisao kad vise ne ratuju, a znam dosta takvih.

Bjegunac i njegove podguzne muhe su srecom proslost. Novo vodstvo je preuzelo klub koji je bio "vjecni" prvak, koji je igrao LP i EL, koji je redovito prezimljavao, koji je i tada imao solidnu financijsku situaciju i postotke buducih velikih transfera te par dijamanata za prodaju. Uostalom, novo vodstvo je "rezultatsku izvrsnost" izdvojilo kao prvu tocku svog programa, a pod time su naveli da je cilj svake godine osvojiti HNL. Bilo bi lijepo kad bi nas i ovdje mnogi prestali uvjeravati da je Dinamo maltene bio nesto kao Belupo kad su ga DP-ovci preuzeli. Nece vam proci kao sto ne prolazi ni skupljacu pouka.
  • Jaro
    11.1k
    bjegunac je nekima kao ustase nasim ljevicarima. Neprijatelj kojeg trebaju jer ne znaju kako drugacije funkcionirati...
  • jakov1
    1.2k
    Ne kazem da Jakir treba ostati, ali ako nije bio za otkaz nakon Qarabaga, nije niti sad nakon tri utakmice.jakov1

Ista tema, isto misljenje, samo drugi trener u pitanju. I vodstvo je novo pa se nadam da se greska nece ponoviti.

Sve sto je lose s ovom ekipom se vidjelo nakon Gorice, a nakon Malmoa je bilo jasno s slijepcu. Ako se Kovu danas proglasi krivcem za rezultate i prizna da mu se dalo da usere jos 4 utakmice iako je neznalica, onda prvo mora letiti Boban.

Medutim, po meni je Kova kriv jedino za cinjenicu da nije Alex Ferguson i da ne moze preodgojiti 20 primadona. Buduci da ga se nije ni dovelo da bude roditelj balavcima, nek se s njima pozabavi onaj koji im potpisuje placu.
  • Chempers
    985

Tuđi človek to ne nigdar razmel. Rezultat je trend, proces je vječan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet