• Chempers
    1.1k

Ovo je baš bolesno. Ništa manje podmuklo i bezrazlozno od prvog prekida suradnje. Iskreno se nadam da će jednog dana ponovo doći i dobiti priliku da dovrši taj posao koji je dva puta ostao nedovršen.

Lako je danas kritizirati vafla, prije godinu dana je bilo jako puno odusevljenika njime i ciklom.
  • Sesvećanin
    287
    Neno je jači od Napoleona, on će se vratiti ali dvaput

Screenshot-20251226-194814-Google.jpg

Generale, čekamo te...
  • jakov1
    1.3k
    Eto Maric je smece jer mu je radio iza leda, ali on je plemeniti vitez koji se obracunao s troglavim zmajem Mmaeom...

Strast je tu, on ce zauvijek ostai vatren i srcan tip, ali i ono malo samokritike i racionalnosti u osobnim obracunima je ostavio u Osijeku sto znaci da za ozbiljan posao vise nije sposoban.
  • Jurki
    21.2k
    Lako je danas kritizirati vafla, prije godinu dana je bilo jako puno odusevljenika njime i ciklom.Chempers

Jedino s cime sam bio zadovoljan kod žabara je to da je imao onog goniča robova za kondicijskog trenera. Koji je tjeral nase superstarove da natope dres znojem.
  • ElDorado
    8.5k
    U nogometu mi je opcenito nevjerojatno i bizarno to licemjerstvo. Nije to samo slucaj s Maricem. Bjelica u nastupu odise emocijama i iskrenoscu. Ali neke stvari ipak krivo postavlja. Tipa ljecenja kod nadrilijecnika sto je za ozbiljan klub nedopustivo.
    A ocito je da je Maric s nekim igracima imao sumnjive dealove. Taj lik je najvece zlo koje nam se moglo desiti.
    Ipak kod Bjelice nema niti malo samokritike a trebalo bi biti kako mu je momcad u hnlu izgledala bez obzira na sve, a sam tvrdi da je ekipa bila maksimalno slozna i motivirana.
  • prefontaine
    5.8k
    Jakirovićev Hull danas samo 2:2 protiv Sheffield W.,ekipe koja u 22 utakmice ima 1 pobjedu, 7 neriješenih i 14 poraza i sigurni su putnik u League One
  • fakin
    2.5k
    i sad vi usporedite ovo i našeg trenutnog trenera. kao da uspoređuješ dinamo i nk podravinu.

kad bi mogli i boban i bjelica zatomiti malo svoj ego za dobrobit kluba i dogovoriti suradnju svima bi nam moglo bilo ljepše.
  • cibona
    7.3k
    Sada je kristalno jasno. Marko Marić i SVI ONI koji su tada stali na njegovu stranu su grobari i rušitelji Dinama i svega onoga što naš klub predstavlja

Podrška za Bjelicu i isprike za sve nepravde koje su ti se tada nepravedno danonoćno činile.
  • FelceAzzurro
    1.2k
    Navijači NK Bijelice zvuče kao ucviljene tinejđerke koje je lik ostavio već nekoliko puta. A glavna koja prednjači je ova Emilija s foruma :lol:
  • vjeko1701
    21.8k
    Napisao sam neki dan stvari koje sam kroz zadnjih godinu dana o tome svemu čuo. E sad, kaj je sve na kraju dana bilo...znaju samo prisutni.

Meni je iskreno žao kaj je Bjelica na takav način i u takvom trenutku potrošen, posebno ako ima trunke istine da je potrošen radi jednog Mmaea i Marićevog ega i kombinacija. Iskreno sam se nadao da može pokrenuti novu eru, novu generaciju.

U ovom intervjuu nisam vidio ništa osim emocije o Dinamu i iskrenog iznošenja svoje strane. Indikativno je i da se na pitanje o poslu u HNL-u on opet refleksno vraća na Dinamo.
  • The Undertaker
    9.4k
    Obično pukne zbog love a ne zbog ega.
  • vjeko1701
    21.8k
    Lova ili ne lova, otkaz Bjelici i otpis Mmaea je slična šteta za klub. Jedino onda ulazimo u one priče da je Marić profitirao od igranja igrača koje je doveo. U takve stvari ne volim ulaziti, posebno dok sam moderator ovdje. Može biti nezgodno za zonu.
  • Droljo
    23.7k
    Marko Marić i SVI ONI koji su tada stali na njegovu stranu su grobari i rušitelji Dinama i svega onoga što naš klub predstavljacibona

Jesi ti normalan?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.