• rokikaciga
    8.6k
    Ako vec nitko nije napisao,Bjelica o Petku i njegovoj bolikurcini.

"Bruno Petković... Samo da ovaj podatak znate. Možemo o njemu pričati i ovo i ono, ali on je uvijek bio za ekipu i maksimalna podrška... Nama odgađaju utakmicu sa subote na nedjelju protiv Varaždina, a on je bio ozlijeđen i imao je ranije dogovoreno putovanje u Dubai s obitelji.

Mi igramo u 13 sati, a on ima let u 14. Znači, sat vremena nakon što utakmica počne. Mi ulazimo u svlačionicu nakon zagrijavanja, 12:50, a on je u svlačionici i bodri ekipu. On bodri ekipu. Igrači izlaze na teren, a on sjeda u auto i juri na aerodrom gdje ga je žena čekala. Hoću vam reći tko je Bruno Petković. Neka se to zna"
  • Dinaminjo
    1.8k

Lako tako kad mozes platit priority pass
  • fakin
    2.5k
    pa eto jedina stvar koju bjelici zamjeram, što smo saznali iz ovog intervjua, je upravo ovo s petkovićem. pa stvarno nema šanse da bi dozvolio da igrač ide na odmor s obitelji u dubai dok se igra prvenstvo. znam da je odgođena jedan dan tekma zbog onog u prečkom i dana žalosti, ali stari moj otkaži let, uzmi drugi let sutra po skupljoj cijeni, imaš preko milju eura plaću godišnju nemoj me jebat.

stvarno mi je dno dna da nam igrači idu u dubai dok se igra prvenstveno kolo. i to najskuplji igrač
  • vjeko1701
    21.8k
    Bio je van kadra u tom trenutku.
  • rokikaciga
    8.6k
    Je li Petko bio ozljeden? Je li.mu Bjelica dopustio da ode? Ako mu je Bjelkan dopustio da ode gdje je tu problem? Kako bi on jebeno pomogao ekipi? Ajde mi molim te objasni? Doslovno u mom komentaru pise da je bio ozljeden. Sjasi vise.
  • Ijayi Atiemwen
    5.1k
    Netko je bio napisao da je Čavlina bio starto na Opusu jer je Marić dobio neke novce od njegov menađera ako bude prvi golman, pa je Marić dan prije zvao Cannavara da Čavlina mora branit.

Uglavnom, u svim pričama do sad ima ljudi koji su za Bjelicu i ima ljudi koji mu zamjeraju neke stvari, ali za Marića to nepostoji. Tu nikad nitko jednu lijepu za njega nije napisao. Tako da tko misli da Bjelica nešto izmišlja ili sl. je jednostavno bedast.
  • Jaro
    11.5k
    Bjelica je doveden iz istog razloga iz kojega je Jakir ostao - nedostatak struke i pokusaj rjesavanja problema populistickim potezima. Otkaz Bjelici je kokosarski, djubretarski i nimalo ljudski potez - da, imao je lose rezultate, ali uletio je u trenutku igranja HNL, kupa i LP konstantno, na momcad koju je poslozio Maric, a “utrenirao” Jakirovic. kad je doveden, bio sam protiv, al kad je vec doveden, on je norao zavrsiti sezonu… Mozda nebi ni drugi bili na kraju al ovako se dokazalo da je doveden s figom u dzepu. odabrati Cannavara umjesto njega je smijeh i uzas kolosalnih dimenzija i sezonu pretvorili u totalni cirkus…

nadam se da se Bjelica ne namjerava vratiti ko SD - tu se pak dokazao da ne valja…
  • ElDorado
    8.5k
    Glupo se vracati toliko u proslost, ali sad sam pogledao cijelu emisiju i mogu reci:
    - vjerujem Bjelici vidi se da covjek govori istinu
    - nikada vise ne zelim da u Dinamu rade takve spodobe ko Marić i da klub funkcionira na taj nacin
    - da bi Maric radio to sto je radio morao je imati neko zaledje a to je nazalost mogao biti samo Zajec. Cak mi je zao Zeke jer je na neki nacin Maric koristio njegovu losu zdravstvenu situaciju koja je bila ocita
    - cinjenica da je Maric ubrzo dobio otkaz preko noci unutar 24h samo govori da su neki ljudi naknadno saznali pravu istinu, prije svega Manenica.

Ne ponovilo se!
  • Jaja
    31
    Da li bi gledao film Bjelica u Dinamu 3? Apsolutno da. Al nakon ovakvog uzdizanja Brune i ostatka potjeranih senatora bojim se da si je zatvorii vrata dok je Bobi tu. Nadam se da grijesim.
  • Jaro
    11.5k
    ne kutim kaj bi Bjelica trebao pricati o Petkovicu (nismo li ga mi sa Zone izabrali kao najveceg ili slicno igraca dinama u povijesti dan prije gostovanja u podcastu), Ademiju ili Misicu?
  • fakin
    2.5k
    i apsolutno je u pravu da nema smisla imati u momčadi hrpu stranaca. do sad se pokazalo uvijek da s većinski domaćom ekipom imamo dobre rezultate. i potpuno se slažem s bjelicom da nema smisla dovoditi strance koji će biti na klupi. dovedi maksimalno 4-5 stranaca u momčadi i to je to. ostalo moraju biti naši igrač i naravno nekoliko najboljih juniora koji će tako stasati za koju sezonu u prvotimce
  • Jaro
    11.5k
    sto znaci dovesti hrpu stranaca? jbg, kad dovedes 20 igraca u par mjeseci, tesko ces nac 20 Hrvata koji su kvalitativno/karakterno/dobno/cjenovno za Dinamo. Jesu ovi “iz regiona stranci ili oni ne padaju u Bjelicinu averziju prema strancima? jel bi radije stoperski par Dominguez - McKenna ili Galesic - Zivkovic? jel trebalo preskociti sansu za dovest Bennacera jer mu prezime nije na ić? Jel Bakrar problem posto je vec igrao HNL ili smo protiv stranaca jer eto ne zelimo strance po defaultu?
    Koje su nam ambicije kao klubu? Bjelici su u rvom mandatu stranci bili dost bitan faktor u momcadi kolko se sjecam…
  • fakin
    2.5k
    ne kužim jel se ti praviš ili šta? pa govorio je o povezanosti ekipa, da mogu oni biti dobri igrači, ali naravno ako u neku grupu ljudi dovedeš ljude iz 10 različitih država puno teže će biti dobra i kompaktna grupa kao negdje gdje imaš sve domaće. mene samo zanima kako ovo izgleda kod nas ove sezone s hrpom stranaca iz različitih država, odnosno kojim jezikom se priča u svlačionici. vjerojatno je engleski dominantan.

španjolska, škotska, alžir, francuska, švedska, portugal...
  • cibona
    7.3k
    Jesi ti normalan?Droljo

U potpunosti. Tko je htio, mogao je vidjeti da nas marićev amaterizam vodi u neviđeni financijski i rezultatski fijasko, a leđa mu je držao današnji tzv. počasni predsjednik kluba.

Marić i svi njegovi zagovaratelji ostat će zapisani crnim slovima u povijesti dinama kao ljudi koji su u rekordno kratkom roku uspjeli srozati teško stečenu reputaciju kluba.
  • Jaja
    31
    Ja nemam apsolutno nikakve zamjerke na to sto je rekao za senatore. Al pretpostavljam da Boban ima. Mislim da ga Boban ionako nebi nikad izabrao posto im se vizije nogometa potpuno razlikuju. S ovim hvaljenjem senatora se samo zakucao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.