• Mlađi referent
    14.9k
    možda slab za standarde Milana, ali za naše..?Sajla

Pa to je upravo kolega i napisao. Najslabiji Milan.

A i s naše strane je bilo puno ozbiljnijih skalpova
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    A u kurac , pročitam gore članak od kolege @OsamŠestda Fruk dolazi u Dinamo , lom , sretan ko malo dijete . Reko ovo je ludnica, zar je moguće. Odem na sportske ništa , Index ništa , vratim se na članak i.... Skužim da sam pijan , da je stari članak. A jeben ti kako adrenalin brzo skoči a još brže padne ,fuj:rofl:
  • Sajla
    16k
    da, kolega je upravo to napisao. izabrao je napisati - pobijedili smo Milan koji je bio slabiji nego ikad u zadnjih 10 godina. što je točno.
    ali točno je i da je to Milan čiji je najvredniji igrač koštao kao cijela naša momčad, Milan koji je višestruko skuplji, čiji igrači igraju za reprezentacije Portugala, Francuske, Španjolske, Nizozemske... što je također točno. ali to nije bilo bitno spomenuti.
    i mi biramo prikazati taj uspjeh što manjim :(
    ja bih rado da je nama standard pobjeđivati ekipe koje vrijede skoro pol milijarde eura i da ne trepnemo na to da smo tukli ekipu koja je sezonu prije bila druga u Serie A, ali... nije. Milan koji je slab za svoje standarde je i dalje za nas ekipa koja je izrazito jaka i klubovi koji raspolažu resursima s kojima mi raspolažemo uglavnom mogu samo sanjati da ih pobijede. osvojili su 12 bodova protiv Girone, Zvezde, Slovana i Bruggea? pa zakaj oni nisu tukli taj nikad slabiji Milan? a uzeo je Milan 3 boda i protiv Real Madrida. ali i to je bio najslabiji Real u zadnjih 10 godina pa nije bitno..? Milana su te sezone u Europi pobijedili Feyenord, Bayer, Liverpool i Dinamo. ne znam za druge, ali meni se sviđa biti u tom društvu.
    ali dobro, sto put prežvakana tema pa ne bih dalje.
  • Mlađi referent
    14.9k

Prožvakana tema, a kolega je napisao fakt.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.