• austrijanac
    8.9k
    Nakon sto je Igor gurao Topica i Sucica (polu zasluga ajde da se ne ulove neki), sad i Fruk kaze da ga je jako htio.

Ocigledno Igor ima oko za mlade, ali game leading mu je još slab (barem bio).
  • Crusades
    20.7k
    Znači ipak ga je htio... ovdje se rezolutno tvrdilo da nam ne treba i da ga Beli nije htio (ni Pasalica i Ivanovica).
  • OsamŠest
    6.5k
    Znači ipak ga je htio... ovdje se rezolutno tvrdilo da nam ne treba i da ga Beli nije htio (ni Pasalica i Ivanovica).Crusades

Meni je ostalo u sjećanju kako je Zona poludila kad je u to vrijeme izašao jedan SN članak da Dinamo dovodi Fruka, Biščanovu želju..

edit:

https://www.24sata.hr/sport/u-dinamo-stize-prvo-pojacanje-dolazi-biscanov-ljubimac-914797?_gl=1*1lrwejd*_ga*aExibDR1a1VBdEROdzc2VGZHaTFsVUdyMzRZUHdna01aMDhWeXFYMktiUnVFTjZ2WlZKVUlhVkhqZXJ0ckpWZg..*_ga_PEZHNXVV55*MTc2NjY3Njc4Mi4xLjEuMTc2NjY3Njc4Mi4wLjAuMA..

Evo sa 24sata
  • Chomakhidze
    244
    Zona se sprdala i sa Frukom i Bakrarom kad ih se povezivalo s nama u ljeto 2023.
  • ElDorado
    8.5k
    Bišćan ga je zicer htio, bio mu je nosilac u repki. Sve je bilo dogovoreno s Biscanom i onda se Fruku vise nikad nitko nije javio. Tak ide priča. Očito je zapelo ili na nesposobnoati ili na neslaganju ostatka uprave.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Stranica 1216 na temi transferi-rasprave dovoljno govori o mišljenju "forum struke" o dolasku Fruka.

Lako je sad biti general poslije bitke kad je ovaj ispao top.
  • austrijanac
    8.9k
    Moj komentar nije bio vezan na znanje Zone ili misljenje javnosti.

Bio je usmjeren prema znanju Biscana koji ocigledno jako dobro barata klincima.
  • Carmichael
    408
    sad sam iz znatiželje otvorio i pročešljao par stranica..
    Najdraži komentar od jednog kolege forumaša, "šta će nam zamjena za lijevo krilo kad tu imamo Rukavinu, Špikića, Menala, a ako baš zagusti i Šakotu..."

Lako je sad bit general, ali dosta toga ovdje natipkamo pa ispadnemo neznalice, a sutradan iznova.. :sweat:
  • mlinchica
    4.6k
    sad i Fruk kaze da ga je jako htio.austrijanac

Nebitno ti je to. :lol:
    2x sam ranije postala Frukov intervju gdje je to izjavio još u sezoni 23/24, no to ne sprječava pojedince da ponovo, mislim prije koji tjedan, opet ovdje spomenu istu neistinu, “Bišćan ga nije htio.”
    Koliko laži se o Igorovim potezima napisalo, ovo je samo jedna od… ponovi neistinu dovoljno puta da bi postala istina.. tak nekak ide?
    Znamo od kud su se i preko koga laži plasirale u javnost i kome su koristile.
    A “sreća” da je i ovdje bilo trbuhozboraca potrebitih, pa su se mnogi naivno nakačili na isto.

Jednom kada Igor odluči ispričati svoju stranu priče, sigurna sam da će biti pojedinaca koji će zaključiti da on vjerojatno laže i kako je to “jer se boji kamere (famozni loš govor tijela)” ili kako bi “opravdao prekasnu izmjenu u tekmi s Aekom.” :lol:

Nadam se da će Igor biti dovoljno mudar i ne vraćati se još.
    Ako ipak to i napravi, mislim da će ovaj put gorit i nebo i zemlja … i kamere.
    :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.