• Fanboy
    3k
    Kakve su ove informacije da Moro pregovara sa Hajdukom ?
    Zašto bi si želio uništiti još uvijek perspektivnu karijeru, sa konja na magarca...
  • Krizy
    60.9k
    Eh da je samo nadodao uz Dinamo i Zagreb, jbg mnogim strancima samo Dinamo ne znaci nis kad se tako zove preko 10 klubova (ne farmaju oni razliku i/y).NitkoBitan

UEFA: samo je jedan Dinamo :cool:
    dinamo-zdrijeb-102959-750x500-1.jpeg
  • Jurki
    19.4k
    Svi umiru samo će Olmo živjeti vječno.The Undertaker

Zasral si ga z onim postom.. jbt kao da Olmo ima 80 godina a ne 26.
    Inace.. svi bi trebali stati u stavu mirno kad se spomene naseg Olmica. Mnogi "veliki i deklarirani" Dinamovci sa patnickim suzama u ocima na odlasku nisu dali nist ili jako malo, dapace zabili su noz u leđa klubu koji ih je afirmiral i zaboravili na "onaj neki tam Dinamo iz Zagreba"..

A taj gospodin iz Terrase je dal puno Dinamu igracki i financijski.. te i dan danas radi na promociji Dinama.
    El grande Dani :heart:
  • Brusa
    3.6k
    Možda je malo krivo rečeno, ali ja se u načelu slažem sa Underom...jbg ljudi su ljudi, za nikoga ne možeš biti siguran kako će se ponašati i što će sve reći ili učiniti u svom životu. Tko je očekivano da će Ante Gotovina braniti udbaške ubojice i moliti za njihovo ranije puštanje iz zatvora?
  • Eduardo
    26.1k
    lijepo ga je varkom tijela posložio na travu pa fino pogodio. Lijep gol.
  • modri-kibic
    876
    Brodić zabio u prvoj utakmici.
  • Marley
    4.8k
    J. Sutalo ooodlicno odigrao danas. Izgleda da mu je samo trebalo malo dulje da se prilagodi :grimace:
    Zivo me zanima hoce li biti ista od prodaje ili nece, s obzirom da se prica preokrenula i sve je bolji.
  • Krizy
    60.9k

U drugoj.
    U prvoj je asistirao :cool:
  • Brusa
    3.6k
    Vidim da barca ima nekih problema sa registracijom Olma, možda da nam ga uvale na neku posudbu dok to ne riješe :wink:
  • vjeko1701
    18.2k
    Zanima me mišljenje, jel bi sad stavili Sopića na neki "retainer" da ga imamo za trenera filijale ukoliko se ista planira dogovoriti kroz ovu sezonu?
  • Dinaminjo
    1.6k

Ne.

On je motivator i galamdija.
    Takticar bas i ne.
  • Zagi
    11.4k
    Ja bi Preleca za trenera filijale.
    Uz mogućnost da postane trener A - momčadi naravno.
  • Crni86
    14.9k
    Nije li prelec bio jedno vrijeme trener nase druge momcadi pa je to jako brzo zavrsilo?
  • nemapredaje
    6k
    Ja bi za trenera filijale nekoga iz naše škole, jel filijala i je nešto kao prijelaz iz juniorskog u seniorski nogomet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.