• badjibadara
    7.3k
    Anđelko Henriquez je bez kluba. Za neke naše prvoligaše bio bi solidan izbor.
  • Mr Anderson
    13.8k

Ne vjerujem da može biti lošiji od Osijekovog Ademija. Mislim da si jedino Osijek osim nas može priuštiti Henriqueza.
  • Ivdzo11
    8.3k
    Iako mu tek jedna utakmica fali do stotke u dresu reprezentacije, Marcelo Brozović odlučio je u 32. godini podići sidro i oprostiti se od reprezentacije. Na svoj način. Ležerno i posebno!
  • Efes Pilsen
    12.6k
    :gasp: Znaci Broz u 32. godini, nije u formi, al to se odradi jednim laganim transferom u Europu se oprosti od reprezentacije, a poluinvalid Perisic sa 37 jedva ceka uzet jos malo minutaze nekome. Ja ocekujem od Modrica i Perisica da naprave isto.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Mogli bi sada napokon vidjeti Mišketa u reprezentaciji uz još jednog zadnjeg veznog. Lako je Dalicu bilo kurcit se dok je imao Broza za kojeg se zna kako ce igrat, sada ce trazit promjene i tu ocekivam Misica.
  • Georg Koch
    6.5k
    eto prilike za naseg Sučka.
    Par tekmi, plus LP ove godine (ako Bog da) moze mu cijena rasti rapidno.
    Naravno pod uvjetom da prezentacija na terenu bude proslosezonska, a ne ni blizu ovoga sa Osijekom.
  • Omake
    12k
    S obzirom na formu Mišić mora biti pozvan, ali koliko je Dalić lud zvati će Sigura.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Siguran sam da Dalić neće zvati Mišića koliko god dobro igrao.
  • Laugreano
    4.6k
    „Blagu prednost dao bih Qarabagu zbog bolje forme, no Dinamo je Dinamo."
    Drago mi je da je to rekao, da nebi palo na pamet nekom da ih podcjeni
  • Str1nger Bell
    2.7k
    Anđelko Henriquez je bez kluba. Za neke naše prvoligaše bio bi solidan izbor.badjibadara

Bio je u pregovorima sa Željezničarom, ali im je preskup.
  • Captain America
    20.4k
    Lukica je upravo postao najtrofejniji igrač u povijesti Reala :clap: :clap: :clap:
  • Neki tip
    21.3k
    Sačakajmo da Olmo umreThe Undertaker

Ne pratim baš ni bivše ni Bivše pa mi ovo promaknulo dosad.

Pa dobro čovječe, koliko ti planiraš živjet?
  • NitkoBitan
    31.2k
    Ovima u Realu je bitnije da je Mbappe zabio nego da su dobili novog najtrofejnijeg igraca :roll:
  • Zagi
    11.4k
    I meni bi bilo.
    Luka je dobio ovacije kada je ulazio, dobiti će svaku utakmicu sezone. Napraviti će mu hommage na kraju sezone i oproštaj.
    Mbappe im je budućnost. Kaj bi trebali?

Hvala Luka na 30ak trofeja, ajmo sada osvojiti idućih 30.
    To je Real, to je i dinamo. Prošlost i nostalgija je lijepa i krasna ali sutra je Šibenik , pa par dana kasnije Qarabag. Daj mi samo pobjede.
  • CastAway1986
    3.9k
    Ante Crnac bivši junior Dinama na pragu transfera u Werder ..Gledao sam ga lani par puta u Poljskoj i stvarno je napredovao..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.