Čovječe imamo utakmicu desetljeća za 3 dana a prodano je 2400 pojedinačnih ulaznica. — NORTE
Čovječe imamo utakmicu desetljeća za 3 dana — NORTE
O kakvom histeriziranju ti pričas? — NORTE
Činjenica je da navale nema i da nećemo rasprodat stadion za playoff LP.
Meni se čini da se skroz pogriješilo s cijenom ulaznica.
Cilj mora biti pune tribine. — NORTE
Čovječe imamo utakmicu desetljeća za 3 dana a prodano je 2400 pojedinačnih ulaznica. — NORTE
Pa valjda na jebenom forumu mogu napisat svoje mišljenje — NORTE
Nova uprava tek sada dobiva na uvid podatke o načinu prodaje, strukturi, ritmu, ljudskim navikama i afinitetima. To je brdo podataka koje treba dobro klasificirati i izvući zaključke iz njih, a posljedično donijeti najbolje odluke za budućnost što se tiče načina prodaje pa i samih cijena — deda
Ako stvarno ispadne da je problem u cijeni karata, ne vidim zasto Uprava ne bi revidirala odluku. — Papastrumf
Javit će se ljudi (opravdano) da su kupovali godišnju shodno uštedi u odnosu na cijenu pojedinačnih — criticus
Javit će se ljudi (opravdano) da su kupovali godišnju shodno uštedi u odnosu na cijenu pojedinačnih. — criticus
Pa evo ti nećeš doć na Qarabag jer smatraš da je preskupo.ako stadion ne bude maksimalno popunjen, a zaradilo se više nego što bi se zaradilo da su cijene ulaznica jeftinije, a stadion maksimalno moguće popunjen - ima smisla!
osobno smatram da je to preskupo i jednostavno odbijam dati 30/40 eura za ulaznicu na maksimir, najlošiji veći stadion u europi (možda i na svijetu), zbog utakmice protiv kluba iz azerbejdžana. — db-izbjeglica
Godišnjaci su, u principu, idioti koje možeš musti unedogled. — The Undertaker
Mislim da je bolje potpuno rasprodati stadion (cca 23k) nego prodati 13k ulaznica po višoj cijeni. — NORTE
Pa evo ti nećeš doć na Qarabag jer smatraš da je preskupo.
Iako si to možeš priuštit.
Mislim da je bolje potpuno rasprodati stadion (cca 23k) nego prodati 13k ulaznica po višoj cijeni.
Zarada bi otprilike bila ista, a sam ugođaj i značaj punog stadiona je nemjerljiv! — NORTE
16-84% na stranu neclanova. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.