• jedan u nizu
    15.8k
    Nazalost, ova utakmica ce imati malo gledatelja, mislim da necemo biti ni blizu rasprodanim tribinama.
    Moja procjena da ce biti oko 5-6k gledatelja samo.
  • Marley
    5.1k
    Sta nema biranja sjedala online???
  • NitkoBitan
    32.3k
    Na loksinim tekmama sjednes di oces.
  • shameless86
    921
    cak i red cijeli mozes za sebe uzet,ne samo sjedalo
  • Marley
    5.1k
    cak i Zapad? Aj dobro, prodano... ali ako me netko bude htio dici sa mjesta, tebe zovem upomoc :sweat:
  • criticus
    5.2k
    Nazalost, ova utakmica ce imati malo gledatelja, mislim da necemo biti ni blizu rasprodanim tribinama.
    Moja procjena da ce biti oko 5-6k gledatelja samo.
    jedan u nizu

O pivu da neće bit ispod 6? ja, ko vjerujem i mnogi, čekam subotu da mogu za klince pokupit karte. Nakon subote će bit puno jasnije.

Na loksinim tekmama sjednes di oces.NitkoBitan

Lani u onoj kobnoj za nas su ljude dizali... Čisto da nebi bilo. Vjerojatno ovisi od čovika do čovika. Mene niko nije diza, al sam čuo da se neki bune na ljude jer su to njihova mista za godišnjake.

Svakakvi ljudi ima.
  • deda
    41.9k
    Brojimo po sto karata. 300 trenutno. Posjeta će ovisit kao i uvijek. O Maccabiju i vremenu. Dakle, od 3 do 6 keka po mojoj procjeni. Pametniji ćemo biti u petak.
  • Trnjani
    64
    Jel mislite da ce se SD prodati do trenutka kad ce biti dostupne na ticketu (subota 15:30)? Htio bi kupit fizicku kartu pa me zanima
  • skener
    6.5k
    Nije mi baš jasno zašto bi u nedjelju na utakmici Lokomotiva-Dinamo trebalo biti oko 5000 ljudi, a da u istu tu nedjelju na istom tom stadionu igraju Dinamo-Lokomotiva bi bilo oko 9000?
  • NitkoBitan
    32.3k
    Razlika su godisnjaci i skuplja cijena ulaznica. Dinamo ima cijenu za clanove 7 eura SD i 15 eura ZD, a loksa 10 i 20.
  • Trnjani
    64
    kad se dobrom dijelu godisnjaka ne kupuje karta za tako "nebitnu tekmu"
  • rioda
    10.8k
    I mogućnost besplatnih ulaznica za članove
  • Marley
    5.1k
    Tih 5 eura razlike cu prebiti tako sto cu ostati zedna na stadionu :blush:
  • Gelipter
    4.4k
    Još je bolja fora da na gostovanju u Varaždinu recimo bude desetak tisuća po kišurini, a na našem Maksimiru jer nismo domaćini neki očekuju i do duplo slabiju posjetu. Logika i rezoniranje prosječnog komotnog navijača Dinama... :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.