• jedan u nizu
    12.9k
    Po shemi na webu, zapad gore ima 4826 mjesta (19 redova po 254 stolice), sto nema nikakve logike.
    Na sluzbenoj stranici pise da je kapacitet 4333, a liks kaze da je netko iz kluba rekao da je kapacitet 3944.
    Malo prevelike i nelogicne razlike u brojanju.

Satelitom se vidi da je u upotrebi tih 19 redova (najdonji redovi uz kamere se ne nalaze na webu), ali ocigledno nije u svakom redu po 254, nego manje, zbog ulaza na tribine, te su ta mjesta automatski oznacena kao nedostupna, pa ne pripadaju prodanom ''kontigentu''. Nekakvim ''brojanjem'' bi dosao do broja od nekih 420 mjesta koja ne postoje, a zapravo su to stepenice/ulazi na tribine. Po tome bi ukupni kapacitet bio oko 4400, pa cemo reci da je to zapravo 4333 koliko pise sluzbeno (jer su te brojke blizu).

Odkud brojka 3944 nemam pojma :chin:

Ako je brojka 3944 tocna, onda bi broj ponudenih mjesta, bez ZG3 bio 3260.
    Znamo preostali broj ulaznica, a to je 2610, onda bi po toj logici broj prodanih karata bio zapravo 650, a ne 1380 kako sam i izbrojao.

ZG 650, ZD 708 i SD 947, ukupno prodano 2305

Oprostite na teskom filozofiranju i matematici oko brojanja ulaznica, zabavlja me dok je poluvrijeme LP :rofl: :rofl:
  • Liks90
    3k
    zato kaj sa besplatnim ulaznicama za ZG uspore prodaju zapada dolje i ostane prazno
  • Liks90
    3k
    Puno vise karata je otišlo od zadnjeg puta kada si brojao… :rofl: :rofl: jer nisi računao SD3 gdje je nekih 30ak karata još bilo…
  • NitkoBitan
    25.9k
    Zicer dana je da ce na utakmici bit preko 10 tisuca ljudi. Otvaram okladu u 100 eura odmah sada ako ima zainteresiranih kontrasa :smile:
  • deda
    36.5k
    Kapacitet ZG je 4333 ne znam od kud druge info.
  • crophantom
    196
    Ma ak izdrži prognoza i bude lijepo vrijeme biti će 12-13k
  • criticus
    3.5k
    Kapacitet ZG je 4333 ne znam od kud druge info.deda

Tribina prima 3.944,Papastrumf
  • deda
    36.5k
    Ne znam od kud Papi taj info. Provjerit ćemo.
  • Liks90
    3k
    u svakom sektoru je od starta sivo nekolicina stolica koji su u obliku Ajmo rec ulaza…tako da valjda je to ta brojka onda od 3944 kad se sve zbroji i oduzme…
  • deda
    36.5k
    Danas sam brojio cca 85 ulaznica je bilo sivo po sektoru pored ulaza. Dakle nekih 500 ulaznica manje od ukupne brojke što apsolutno korespondira konačnom broju od 4333 mjesta za prodaju.
  • Liks90
    3k
    onda računamo 4333 kao i svaki put do sada, bar sam ja tako računao uvijek
  • deda
    36.5k
    Možete i sad prebrojiti za ZG6 koji je skoro netaknut da fali tih cca 85 ulaznica. I tako je po svakom sektoru.
  • Liks90
    3k
    ZD 10 isto je dio karata sivi nekih 65 mjesta cca, to je moguće za Podravske štuke :lol:
  • Neron53
    1.6k

Vec sada smo na 7 soma ukupno, zar ne? Sa godisnjima.
  • bbb medimurje
    4k
    kakve besplatne ulaznice? I kakve to veze ima s zapadom dolje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.