Jebiga cijelo jutro slušam ukraden pokradeno straj od torcide, prolistat ču prije sljedeći put — Mentalni Gimnastičar
U slučaju da odvojeno područje stadiona za gostujuće navijače čini više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, sva mjesta u odvojenom području moraju biti stavljena na raspolaganje gostujućem klubu. — Mentalni Gimnastičar
dvojeno područje može biti dio tribine odvojen ogradom od ostatka. — Bosskovitz
Lako se to sredi — mokoxax468
Meni su baš fora HNS pravilnici — Sajla
Ovdje sam mislio na novu Kranjču, ne na trenutni Maksimir, jer je kolega pitao što će biti kada se nova Kranjča izgradi. Jasno mi je da je to puno teže izvesti na trenutnom jugu Maksimira. Pod teže, mislim dosta skupljeLako se sredi kad imaš krov i konstrukciju u sklopu koje je to planirano, ne i kad imaš 55 godina staru, poluraspadnutu tribinu. Ne kažem da je nemoguće, samo se pretjerano pojednostavljuje kad se kaže da treba tek staviti pleksiglas i mrežu. — Bosskovitz
ja i dalje ne znam zbog čega se vi i dalje prepirete oko kapaciteta/karti za jug/torcidu. — Mihael2305
Ovdje sam mislio na novu Kranjču — mokoxax468
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.