• Dzgšb
    1.4k
    Bravo za klub , sve po propisima nek kmeče sad koliko hoće..
  • DrawTube
    6.2k

Hajduk za derbi konačno dobio propisanih 5%

najljepša vijest koju sam ikad dočekao na temi ulaznice.
  • criticus
    3.1k
    Ja imam malo drugačije mišljenje možda. Ja bi radije da budu gostujući navijači nego prazne tribine. Ali bi svakako najviše volio da ko na svakom drugom stadionu gosti imaju 5% a ostatak tribine naši navijači. Izgovori tipa jel bi ti htio biti kraj debila ovo ono, kako na svakom drugom stadionu zašto nebi tako bilo i na našem. Policija nek radi svoj posao, a to ne znači utakmica visokog rizika i nesmije niko bit tamo. Onda nek zabrane gledatelje skroz.
  • Paggini
    38.9k

Složit ću se s tobom za prvi dio, volim jako kad bude pun jug, baš je poseban nogometni dekor sa zastavama, odvratnim njihovim pjevanjem, pirotehnikom i ostalim.

Ko nam kriv pa izgubimo zadnjih xy na Maksimiru ko luzeri pa nas te baklje izjebu dodatno. Da vodimo 3:0 prije njihove bakljade, sjeli bi, pušili cigare i gledali kako sve gori pa nek se jebu i stižu rezu
  • CN-ZG
    142
    Ukoliko se nece stvoriti uvjeti da dio juga bude na raspolaganju domacim navijacima, a za to su sanse gotovo nikakve, ne vidim razloga za nekakvim istjerivanjem pravde i davanjem 5% kapaciteta, a da ostatak zjapi prazan..na stranu sto mi mislili o njima
  • Neron53
    1.2k
    Nisam za takve poteze bez obzira na formalnosti oko 5 posto, parkinga i sl..
    Dapace, poslije pritiska odozdola, naseg gospodstva i sl.....vjerujem da ce se naci alternativni parking i/ili odluka mjenjati
  • Sbkbbb
    243
    Koji je uopce sad kapacitet stadiona posto je istok zatvoren?
  • chago13
    109
    Ak je 1254 5 posto onda bi kapacitet trebao biti 25 080
  • NKDZ86
    3k
    znači, onda opet dobili više od 5 posto, ak je na punom stadionu bilo 20k (protiv Borussie D.)
  • NitkoBitan
    23k
    znači, onda opet dobili više od 5 posto, ak je na punom stadionu bilo 20k (protiv Borussie D.)NKDZ86

Math-Lady-meme.jpg
  • The Undertaker
    6.7k
    Ako su navijači korektni nikome ne smeta da im se da čitav Jug, ako su divlja horda onda je minimum sasvim u redu.
  • NitkoBitan
    23k
    Ma njima je tih 1200 karata taman, inace ih dode 2500 a od toga pola babe, dide, dica i svekrve.
  • grba
    47
    Ajmo mi napunit sve sto imamo u mogucnosti, s jugom se necemo bavit, dat im 3 komada pa ce nam bit svejedno ima li ih 500 ili 5 tisuca...
  • Zoran
    163
    Pozdrav za upravu. Puno puta ni mi nismo dobili svojih 5% dole pa nek vide kako je nama kad je potraznja bila veca od dostupnih karata. Pa uostalom nama je uvijek premalen broj karata u Osijeku i Rijeci i nikom nista.
  • Tom Hanks
    3.5k
    nama je uvijek premalen broj karata u Osijeku i Rijeci i nikom nista.Zoran

A koliki su kapaciteti gostujuće tribine tamo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.