• Bosna86
    12k
    kako je nama kad je potraznja bila veca od dostupnih karata.Zoran

A kad je ovo bilo?
  • Bruh
    1k
    Hoće li se onda organizirati neka ograda prema istoku gdje će oni biti pa da se preko zapada ulazi na jug za domaće navijače il je to sci fi?
  • Zoran
    163
    Bilo ti je 30.3. 24.derbi kad su sve karte bile rasprodane. Odmah nakon toga u srijedu je bio kup, ali onda nije bilo sve rasprodano.Takodjer i godinu prije onaj derbi ( slican termin - mislim oko 1.5.) kad smo dolje slavili naslov i s igracima palili baklje na odmaralisu na povratku je takodjer bio kavez rasprodan. Pa i ovaj zadnji derbi je bio oko punog kapaciteta starog ( manjeg) kaveza.
  • Zoran
    163

Pa 5% i ne cvilimo. Nego smo se navikli da ide 1 ekipa.
  • grba
    47
    Mislim da to pored gamadi nije izvedivo iskreno
  • El Madrigal
    121
    5 % je pošteno. Treba napraviti tampon zonu. Ako je na jugu kapacitet 4000, njima 1254, navijačima dinama 2000, a ostalo prazno, odvojeno sa dvije ograde i između 100 interventih. Samo govorim ideju kako bi bilo normalno, ali tko bi uopće došao na jug kad je tamo necivilizirana bagra? Ovaj puta bih im dao koliko žele, zaradio na njima dodatnih 20 - 30 k €, gledao i uživao kako smjenjuju Gennara. ;)
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Priča mi prijatelj da ako je tribina odvojena da bi gosti trebali dobiti ne samo 5% već cijelu tribinu po pravilniku, jel to istina?
  • Mali Zeus
    16.1k
    :rofl: :lol:

Ajmo ponovno.
  • NitkoBitan
    23k
    Reci prijatelju da se registrira na Zoni i objasni nam svima jer zna nesto sto mi ne znamo.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Nije mi dao vrag mira pa sam išao gledati pravilnik

Članak 28. Kvote ulaznica i cijene
    1 Odnosni klubovi organizatori moraju dogovoriti kvote ulaznica, osim
    ukoliko relevantne propozicije natjecanja određuju da je
    Administracija HNS-a/UEFA/FIFA odgovorna za donošenje odluke.
    2 U slučaju da odvojeno područje stadiona za gostujuće navijače čini
    više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, sva mjesta u
    odvojenom području moraju biti stavljena na raspolaganje
    gostujućem klubu.

Pretpostavljam da zbog parkinga ovo ne vrijedi ali nisam znao da dobivaju sve inače
  • Mali Zeus
    16.1k
    Čovječe, e ovo mi je novost, pozdravi prijatelja!
  • miro
    5.7k
    Ok, onda jedna zanimljiva opservacija - nova Kranjča ima 4 fizički odvojene tribine (za razliku od Opus arene npr). Kaj sad to znači da će na stadionu od 11k, za derbije tovari dobit 2k karata?
  • Ludovic IX
    8.1k
    odvojena tribina, ne znači automatski dodjeljivanje cjele tribine za gostujuće navijače. Ako napraviš fizičke barijere i osiguraš sigunost i domaćim i gostujućim navijačima, onda slozis dio tribine sa 5% kapaciteta i mir..
  • Mihael2305
    144
    nek ti prijatelj napravi račun na zoni i nek prolista par stranica prije ovog.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Jebiga cijelo jutro slušam ukraden pokradeno straj od torcide, prolistat ču prije sljedeći put
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.