• Blue98
    743

Di je bio jučer, protiv osijeka i rijeke?
  • Maxova dijagonala
    2k
    on ako želi dodatno napredovat treba se maknut iz hnla i to je to.
    Ista stvar kao i sa Josip Šutalom koji je na kraju svog mandata u Dinamu znao ispadat smiješan.
    U nas će samo oscilirat i ostat kakav je,njemu treba jači podražaj a ne nadmetanje sa igračima tipa Pukštas,Blagojević ili Crepulja.
  • Daliban
    2.6k
    Ne, bojim se da bi ga progutalo. Mislim da nije ni blizu spreman.
  • Miro Vugrinec
    5.8k
    Kakav je Baturina bio jučer? Evo ja prvi kazem los, to sto je moj miljenik ne znaci da ću ga braniti i na tekmama na kojima nije bio pravi i reći da je odigrao dobro, ako nije. Apsolutno suprotno, borim se uvijek protiv neobjektivnosti.

Ali jedno veliko ali. Na ovom forumu je toliki broj nezahvalnih i isfrustriranih ljudi i miševa koji samo cekaju da stignu popljuvati nekoga i srat kako je netko prevara. Ja smatram npr Pjacu precjenjenim, ali nikad u nijednom trenutku nisam rekao da je prevara. Dapače hvalio sam ga protiv Slovana i za gol protiv Qarabaga i za mene je on dobar igrač, mogao je biti i puno veći da nije ozljeda, ali komentiram često za njega neke stvari samo jer vidim da je ljubimac navijača i da su navijači totalno neobjektivni od početka prema njemu i misle da je to Messi na krilu(sad s odmakom i to se mjenja).

Ali nikad si nisam dao za pravo rec da je prevara, da je smjesan lik. Da je malo govno Itd. Taj kontekst mi je totalno nejasan za bilo koga.
    A upravo taj kontekst stalno vidimo kad Martin Baturina odigra jednu, dvije ili 3-4 tekme ispod nivoa. Svaka kritika, poput dalibanove, gdje covhek kaže svoje mišljenje, sta bi on promjenio, na čemu treba raditi. Svaka takva kritika je konstruktivna i da se ne slažem s njom poštujem je. Ali ovi komentari mala prevara, mala pick..a, to je odvratno i nečitljivo.

Jučer sam napisao i u temi Marka Pjace, apsolutno svi su bili loši i ne treba u nikoga upirati prstom. Kad sustav ne štima, teško će pojedinac tu nešto. A kod nas sustav već duže ne štima i u takvim okolnostima teško je da itko iskoci. Kritike prema Martinu za jucer i za neke tekme ove sezone su skroz opravdane. Ali vi sto tvrdite da je prevara, da nikad od njega igrača nemojte biti licemjeri kad taj Baturina rješi Salzburg, kad taj Baturina rješi Monaco, kad taj Baturina rješi Poljsku. Tad šutite ili recite ma on je prevara.

Zašto ja stalno pišem na njegovoj temi, pa zato sto kad god ekipi ne ide, uvijek se u njega upire. Zato sto ljudi očekuju svaku tekmu, 5-6 prodora, gol ili asist.
    Evo jučer di je odigrao za mene lošu utaimicu, on je jako lijepo prošao čuvara i gurnuo top loptu u peterac i naši krivo reagirali. Da je zabio netko za 1:0, ovdje bi pisali bravo Bati doktore najjači si. Ovako nitko ne zabije, taj top potez je beznačajan.

Do prije nedavno, narativ je bio kako se Baturina uvijek igra s Hajdukom i razvaljuje ih, a evo sad nakon lošije tekme protiv njih, sad već čitamo kako ga nema u velikim tekmama.
    Uglavnom ljudi ne okrećite se kako vjetar puse, budize podrška našim dečkima, budite konstruktivna kritika, a ne samo da jedva čekate di se nasrat.
    Da Martin treba bolje od ovog, treba i mora, ali da je 99 posgo komentara vezanih za ihrace upućenu na jednu osobu to nije normalno.
    Ja sam siguran kako će opet u idućim tekmama ako bude zdrav pokazati da je nas najbolji igrač
  • Crusades
    13.8k
    Samo nek on bude naš najbolji igrač pa s tim pristupom protiv Osijeka pokloni 3 boda (prvo zajebancija kod šanse za 2:0 pa onda izgubljena lopta za njihov gol) i jučer im pokloni pobjedu iz ničega.

Puno on još mora popapat da bi bio nositelj igre Dinama.
  • Maxova dijagonala
    2k
    je,on sam im je poklonio 3 boda a ne tragikomični Mmaee i Nevistić protiv Osijeka i jučer Pjaca koji pušta Dialla koji ubacuje i Ristovski pored kojeg lopta prolazi a on na nju reagira ko moja baba
  • Efes Pilsen
    8.8k
    kakve veze to sve ima sa cinjenicom da je prodao loptu u kaznenom prostoru koju je imao pod kontrolom? Ubacaja ima koliko hoces po utakmici, ne moraju znacit nista, upravo je Baturina imao jedan izgledan koji nije donio nista.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Zašto nitko ne priča o situaciji u 50 minuti kad je izbacio Kulenovića u kontru koji je primio tu loptu kao neki igrač koji igra za kilo janjetine i 50e nakon utakmice?
    Da,kriv je za gol,ajmo ga sad razapet i govorit da je prevara u rangu Halilovića i Ćorića.
    Da imamo killera u napadu tipa Livaje jučer bi imao 2 asistencije na kontu ali jebi ga...
    Svi vi koji govorite da je prevara sjetite se njegovih partija u LP sa Salzburgom,Qarabagom i Monacom.
  • Crusades
    13.8k
    Ne kažem ja da on ne valja ili da je prevara.

Ali po važnosti ne može u istu rečenicu kao Bruno Petković recimo.

Pa kom pravo kom krivo.
  • Blue98
    743
    Dobro pretjero sam s tim kad sam napiso da je prevara ali ponavljam da daje premalo za igrača kojem se tepa da je najbolji igrač lige.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    Naravno da ne može, to ponavljam kao papagaj. Bruno Petković je naš uvjerljivo najvažniji igrač i tu je struka kiksala jer nije pokušala naći barem adekvatnu zamjenu za njega i njegov stil igre (ili drugačijeg igrača, ali pravog killera). On nam je prošle godine donio pobjede na Poljudu i Rujevici kad je gorilo i niti jedan naš igrač mu po važnosti nije ni blizu.
  • ElDorado
    492
    Potcjenjivat Baturinu je stvarno previse. Znaci nemas igre, nemas sustava i onda ocekijes da lik 5 put na tekmi pređe trojicu i po mogucnosti jos zabije. Ljudi Baturina je potpuno izrauban, od njega se previse ocekuje, odgovoran je za sve u igri koju nemamo. Plakat cemo za njim u ovo vrijeme iduce godine.
  • ElDorado
    492
    A baš zato što nam je igra zakuac, sto ne znamo iznjet loptu, organizirat napad, Petko je postao prevazan. Jer on se postavlja na ispucavanja, cuva loptu, razigrava veznu liniju. A to ne bi trebao biti njegov posao. I zato nam je igra toliko ovisna o Petku. Ponovno zato jer nemamo sustava, jer nam je organizacija igre zakuac.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    Apsolutno se slažem, samo se ne slažem kad ljudi krive Petka za to...a i Baturinu koji najviše grešaka napravi jer izgori u želji da sve napravi sam jer nema pomoć
  • ElDorado
    492
    pa naravno da Petko nije kriv za to. Da ima dvije zvijeri kojice tu loptu prenjeti i u dubinu aktivirati krila ne bi se on imao potrebu toliko izvlaciti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.