• Daliban
    2.6k
    Često ide u podvaljivanje iza obrane, ali to budu prejake lopte.Izet Hajrović

To je pozitivno, donedavno je izbjegavao uopće pokušati podvaliti loptu. Sviđa mi se da unazad nekoliko mjeseci pokušava više toga individualno riješiti i preuzima više inicijative, problem je što mu premalo toga prolazi. Ovo je sezona u kojoj mora napraviti iskorak.
  • Izet Hajrović
    2.5k
    po svemu bi trebao biti motor ove ekipe, ali taj motor nije riješio niti jedan derbi ove sezone. Dapače, bio je jedan od najgorih na terenu u zadnja 3 derbija (Osijek, Rijeka, Hajduk), tu ne da nije isporučio, nego je čak bio i sukrivac za neke primljene golove. Na Maksimiru protiv Hajduka isto bez učinka, upisao je asistenciju na Rujevici protiv Rijeke gdje je odigrao i dobru utakmicu uz to te ima asistenciju protiv Osijeka u prvom derbiju sezone, iako je tamo generalno odigrao ispod svoje razine.

Da, slažem se, samo je zabrinjavajuće da baš svaki put bude prejaka, kao da nema osjećaja. I ovo mu je 3. sezona u kojoj ima punu minutažu, u sezoni 21/22 skupio je 13 utakmica jer ga se polako uvodilo u ekipu, sezonu kasnije skupio je 6 golova i 12 asistencija i to mu je najbolja sezona u Dinamu. Prošle sezone 5 golova i 5 asistencija i sada ovo. Ispada da ne napreduje, samo nazaduje. Svake sezone govorimo da je to ta sezona u kojoj će napraviti iskorak pa ništa.
  • Daliban
    2.6k
    Da, slažem se, samo je zabrinjavajuće da baš svaki put bude prejaka, kao da nema osjećaja.Izet Hajrović

Treba više individualnog rada i manje zajebancije. Dojma sam da mi kao klub uopće ne razvijamo dobro igrače. Jedine dvije pozitivne strane su rad s golmanima na crti i realizacija napadača.
  • Mali dioničar
    16.2k
    realizacija napadačaDaliban

Jel ovo jednina ili množina?
  • Daliban
    2.6k
    Množina, mislim da se vidio napredak i na Petkoviću.
  • don
    7.8k
    vidilo se najbolje uživo na utakmici, u početku 10-15-20 minuta da se drži za nogu i polagano šepa
  • Blue98
    743
    Jel i prošle sezone bio ozlijeđen kad je isto ovako nesto totalno u jesenskom dijelu sezone.
    Prevara od igrača.
  • nemapredaje
    3.8k
    Prevara od igrača.Blue98

Molim bez pretjerivanja.

On nam je trenutno jedini igrač u momčadi ( donekle i Pjaca) koji može nešto napraviti na individualnu kvalitetu, a jučer je nešto i napravio samo što drugi nisu pratili.

Kaj bi ih sam trebao pobjediti?
  • Jaro
    8k
    nije, tada je bio virozan...
  • Maxova dijagonala
    2k
    Baturina je u prvoj pravoj hnl sezoni imao 13 asistencija,možda je do toga što je tada oko sebe imao Drmića,Petkovića,Ivanušeca,Oršića,starog Ademija koji je imao top ulaske iz drugog plana...
    On je protiv Lokse Cordobi podvalio 3 mrtve šanse koje bi Oršić ili Ivanušec zabili zatvorenih očiju a ovaj je sve to promašio.
    Jučer ona oštra lopta u peterac koju nitko nije ispratio...užas! Dajem ruku u vatru da bi Oršić tamo zatvorio drugu stativu i zabio gol.
    Ne branim Batija,kriv je za gol jučer ali njegova statistika pati najviše zbog nekvalitete ostalih igrača u kadru.
  • BBB ROHOLT
    27
    Nadam se klupi u petak
  • Blue98
    743
    ne bi ih trebo sam pobjedit jasno al jucer osim tog prodora gdje niko nije zatvorio drugu, nije napravio ništa.
    Već drugu sezonu zaredom on se gasi u ovom dijelu sezone. Tu nešto ne štima. Zadnju dobru utakmicu je protiv monaca odigro a to je bilo prije 2 mjeseca.
    Naravno ne očekujem da svaku utakmicu da gol, asistira i ima 10 uspješnih driblinga, ali za nekog kog se proglašava novim Modrićem i najboljim igračem lige pruža premalo.
  • Daliban
    2.6k
    Ni meni nije jasno kako nitko nije poklopio tu loptu na drugoj stativi.

Mislim da Bati mora još dosta raditi da bi "prerastao HNL", ali jučer je imao taj individualni moment koji je mogao okrenuti utakmicu na naš mlin da su suigrači ispratili. Na kraju se okrenulo protiv nas preko njegove greške, šteta. Mora nstaviti raditi na pas igri, ali sviđa mi se što mnogo više pokušava u zadnje vrijeme. Sviđa mi se i što više pokušava 1v1, koristi više trikova. Mislim da je to put u pravom smjeru za njega, makar malo štekalo za sada. Mislim da treba ostati i sljedeću sezonu u Dinamu.
  • Maxova dijagonala
    2k
    a Salzburg gdje je radio šta je htio? Ili se u vas sofascore stručnjaka računa samo kad uknjiži gol ili asistenciju
  • Droljo
    9.4k
    Jučer ona oštra lopta u peterac koju nitko nije ispratio...užas!Maxova dijagonala

Da imamo napadača možda bi i ispratio. Drmatore ili Gavranović to spremaju s pol snage na drugoj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.