• Zagi
    8.3k
    da ga je netko uputio da se ne troši u odbrani kako bi imao bolju statistiku u napadu ali to je samo moje nagađanjeThe Undertaker

Imam isti dojam već neko vrijeme.
  • MarK
    672
    Dečko je bio zvijer kad se pojavio nezz koji mu je klinac zadnje vrijeme? Sve više me podsjeća na Ćorića, a to nikako nije kompliment
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Evo da ga pohvalimo za današnju utakmicu.
    Gol
    3,4 kljucna dodavanja
    Vraćanje u obranu
    Igrao bez kompliciranja
    Ovakav Bati nam treba!
    Usporedbe sa Ćorićem su sulude...možda nije Modrić ali nije ni Ćorić
  • Daliban
    1.9k
    Dobra zadnja lopta kroz utakmicu, šteta što Ademi nije uhvatio onu visoku preko zadnje linije. Nekoliko puta gurnuo Cordobu u dobre situacije.
  • Captain America
    17.9k
    Origin story nove reprezentativne desetke u svim boljim kinima od 2.10.2024.
  • gledatelj
    621
    Kako gleda, nema kome dodat i samo, ma ko ga jebe idem sam završiti hahah
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Baturina je svjetska klasa,najbolji igrač Dinama i hnla daleko
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Igračina. :fire:
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Uzet će nam ga Monaco sad.
    Dajte 25-30 milijuna i vaš je
  • Ali
    2.2k

Nema ispod 35 ga pustati
  • hardek
    3k
    Martin Baturina vs AS Monaco:

75 minutes played
    1 goal
    1 assist
    1 shot on target
    1 big chance created
    3/3 successful dribble attempts
    26/32 accurate passes
    8/13 duels won
    1 interception

Čudo utakmica Martina
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Mi smo njega danas prodali ovom utakmicom.
    Samo je pitanje kad,zima ili ljeto?
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Mislim da je red da se javim na ovu temu. Pisao sam da je igrač koji u hnl vise ne može napredovati, da mu je mjesto da igra ovakve utakmice svaki tjedan i da nije do njega koliko do ekipe. To se i danas pokazalo, u posloženom sustavu kad ekipa zna sto radi on uvijek ispliva. Fantastičan prvi korak, fantastična moć osvajanja prostora s loptom. Ne pamti se ovakva utakmica individualnom klasom Dinamovog igrača u ligi prvaka. Okej Orsa je znao Dat po 3 gola, al Martin nije gol, Martin je puno vise od toga, driblinzi, proigravanja, vrhunski potezi. A svi oni sto su pričali da ga treba maknut iz prvih 11, uspoređivali ga s Ćorićem nadam se da će se ispričati momku koji nas vuče kad god padnemo. Još jednom svaka čast Martine, ovo je kvaliteta koju imaš i samo nastavi tako
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Svaka čast batiju na utakmici ali još više na tome kako se izasro po onom njemačkom smeću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.