• Lynx17
    4.2k
    Naravno da Baturina treba ostati. Ovu sezonu pogotovo. Ovo je "njegova" sezona, gdje ce eksplodirati i potrvditi sav njegov potencijal (ok, mozda ne "sav", ali skoro). Dobit ce i poziv u reprezentaciju i sve to.

Sto ce biti nakon toga je tesko previdjeti.
  • scooniepenn
    3.9k

Ako ćemo razgovarati o čistom talentu onda se očito zaboravlja Sammir. Uz vrhunsku tehniku (za mene najbolji tehničar kojeg sam ja gledao u Dinamu), jako dobar šut, imao je i vrhunske fizikalije. Točno se sjećam da mi je jedan poznati koji radi na KIF-u rekao kad su uoči SP-a u Brazilu radili testiranja da je prof. Jukić ustvrdio da je Sammir po tjelesnim predispozicijama nogometni Le Bron. Druga je stvar što nije imao glavu na razini Luke, Olma ili Malog Dikoda Baturine jer bi mu u tom slučaju plafon bili najveći klubovi.
  • Lynx17
    4.2k
    Baturina vs Krovinovic pt. 2:

Attachment
    Baturina-Krovinovic2 (845K)
  • plavi67
    923
    hahaha, kako ga je ubio, krovinovic ne zna di je
  • dzggzd
    209
    Od Dinamovih igrača, pred nekolicinu hrvatskih novinara izašao je samo strijelac sjajnog gola, Martin Baturina.

- Zasluženo smo izgubili. Primili smo četiri gola, nedopustivo! Iz ovoga možemo puno naučiti, da nam se ovo više ne događa u budućnosti. Očekivali smo Ligu prvaka, nismo uspjeli, nesretno smo ispalo od AEK-a, ali ovaj put nije bilo nesretno. Ništa, idemo sad najviše moguće izvući iz Konferencijske lige. Rekli smo u svlačionici da moramo paziti na njihov početak, a drugi gol primimo iz kornera, pa onda treći i četvrti... Nešto smo se u drugom dijelu uspjeli malo vratiti. Moj gol? Na kraju ispada nebitan. Možda je u jednom trenutku bio bitan. Ali ako ne možemo zadržati koncentraciju, onda ne mogu kazati ništa drugo nego - loše! (SN)

https://plus.gnkdinamo.hr/api/ott/socialshare?target=copy&referenceId=4c1ba5d1-0f89-30c9-ec8e-cb9e4369fb5c&channelReferenceId=null&mobile=false&serie=false&operatorReferenceId=dinamo
  • Patak
    3.1k
    Možda se jednog dana i njegov brat Roko vrati u Dinamo. Ima 23 godine, i napreduje iz godine u godinu. Za trećeg brata Marina ne znam, još je mlad, izgleda nije talent za Dinamo.
  • Dadinho10
    55
    Kolko je čovjek zreo za svoje godine. Bit će top igračina
  • Keyser Soze
    12.6k
    Najveći dužnik ove sezone, osim superkupa i Sparte učinak nikakav. Čini se da nije uspio napraviti taj prijelaz iz prošle sezone u ovu da postane vrhunski igrač i nositelj Dinama iako mu se u igri i dalje vidi da je klasa koja treba eksplodirati.
  • The Undertaker
    6.8k
    Baturina nije u formi. Ništa čudno, pogotovo za mladog igrača. Realno bi trebao na klupu ali ga se forsira jer ga se želi vratiti što prije u formu.
  • Praskaton
    3.7k
    Nije imao odmora,reprezentativne obveze a i u dinamu je stalno u prvih 11..pustio bih momka da odmori tjedan dva,bulat i vidovic mogu odigrat tu poziciju.
  • Fanboy
    2.9k
    Sezona će najviše ovisiti koliko će Baturina "eksplodirati"...

Kada se on pojavi u pravom izdanju, Ademi dovede u formu te Petko bude zdrav to je jedan novi klub. Do tada Jakir mora posložiti obranu, a Vidović će vjerujem napredovati do jedne više razine.

Najveća prednost Dinama svih ovih godina je bila što su mlađi igrači uvijek uz sebe imale one klasne ili rutinere uz koje su odrastali bez pritiska.Gvardiol i Šutalo su imali klasne stopere od KTC-a, Lauritsena, Dilavera uz koje su odrastali. Čitava vezna linija je uvijek imala Ademija, Oršu, Majera, Moru, Šunjića, Jakića, Olma gdje su dečki jedan drugog nasljeđivali i odrastali...

Baturina je došao u nezavidnu poziciju da mora odrastati i nositi momčad jer ne postoji nitko tko je toliko kreativan( van Petka) prema naprijed te da može probiti linije. Doći će on na svoje, no bilo bi mu drastično lakše da uz sebe ima Ivanušeca prema naprijed koji bi mu otvarao prostor i odvlačio protivničke igrače.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Baturine od superkupa nema, jako mi je zao tog momka jer ima potencijal da bude jedan od najboljih igraca na svijetu ali ocito je kratki odmor ucinio svoje, u svakom slucaju mislim da bi neko vrijeme trebao ostati na klupi jer dinamo nije klub koji ce cekati igraca da proigra i forsat ga u prvoj postavi cijelo vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.