• Bosskovitz
    14.2k
    Svaka čast autoru knjige Kibici Purgera i hvala mu kaj nam je približio Gradjanski i njegove navijače.NKDZ86

Pridružit ću se ovoj pohvali prof. Šute, vrhunska knjiga koja bi trebala biti obvezno štivo svakog Dinamovca. Nisam uspio doći do svog primjerka do ovog najnovijeg, klupskog izdanja, ali stvarno svaka pohvala. Nije to baš ekonomski preisplativo, ali volio bih vidjeti neku ozbiljnu knjigu o povijesti kluba, lišenu svih privatnih i ideoloških primjesa, koja bi na popularan, pitak način uz mnoštvo fotografija i vizuala pričala priču o klubu od 1911. do danas. Volio bih ju vidjeti i na engleskom jeziku, sigurno bih odmah kupio nekoliko komada za prijatelje i poznanike izvana kad dolaze u Zgb.
  • Gradjanski Dinamo
    405

Puno vam hvala na brzoj reakciji!

Čujemo se uskoro. Javim se u inbox. :smile:
  • Gradjanski Dinamo
    405
    Nije to baš ekonomski preisplativo, ali volio bih vidjeti neku ozbiljnu knjigu o povijesti kluba, lišenu svih privatnih i ideoloških primjesa, koja bi na popularan, pitak način uz mnoštvo fotografija i vizuala pričala priču o klubu od 1911. do danas.Bosskovitz

Prije par mjeseci sam na ovom forumu pokrenuo raspravu o enciklopediji Dinama. A ta ideja je potaknuta razmišljanjem sličnim tvojem. To je nešto što bih volio vidjeti i što bi klub poput Dinama morao imati.

Ali svakako bih volio da se zasebno obrade određene teme iz klupske povijesti. Krenulo se u dobrom smjeru knjigom o proljeću 1982. godine. Također uskoro izlazi nova knjiga. To je dobar smjer. Mislim da debelo kaskamo po tom pitanju za svojom konkurencijom. Povijest kluba si moramo i pisati i interpretirati mi sami, navijači. A ne dopustiti da nam povijest kroje kojekakvi hohštapleri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.