• Olmic
    5.1k

Muba je ispred Štefulja i igrački, a i u planovima Krznara. Štefulj jedino što može potpisat ugovor s nekim instagram brendom za majice i to je to...štefulj je po meni 4 lijevi bek naš..
  • KlasicZg
    568
    z2i6xgpmqvx3vvpp.jpg
    Maksimirski travnjak tad i danas...
  • superhik
    12k
    Koliko dugo se čeka rješenje i članska kad se postaje član kluba?

Poslao sve podatke i uplatio članarinu još negdje krajem sedmog mjeseca, javili samo da je sve okej i od onda ni traga ni glasa.
  • flexXy
    3k

Meni je dosla tjedan dana nakon kaj sam platio
  • xavier
    12.1k

Ljeto je i vjerojatno je stvar u godišnjim odmorima. Meni je svake godine bilo unutar tjedan dana. Jedino prošle jeseni je potrajalo malo duže (cca 2 tjedna).
  • Eduardo
    26k
    meni potraje po tri tjedna, nekad više. Baš mi je stigla članska prije desetak dana nakon tri tjedna čekanja.
  • Smotanihaker
    898
    Želimo racionalizirati troškove, stabilizirati klub i pod cijenu rezultata. Valjda je svima jasno ako želite biti konkurentni s jednim klubom kao što je Dinamo, koji ima financijsku moć i koji je od zime u nove igrače uložio 12-13 milijuna eura, da bi se iskorak mogao očekivati u jednom prijelaznom roku u kojem uložiš jednako ili više.
    Kaže Bijelica.
    Jel se to meni cini ili ta cifra stalno raste, ocekujem do zime jedno 15 milja.
  • Infinity
    19.4k
    Sta se nisu Osjecani busali u prsa kako su stabilan klub?
  • marcio amoroso
    45.4k
    Bjelici trebalo 4 dana da smisli šta je izgovor za onu nemoć i onaj jad i čemer od igre. Možeš ti potrošiti 20 puta manje, ali onako ti momčad ne smije izgledati.
  • SAS1987
    18.5k
    Jel se to meni cini ili ta cifra stalno rasteSmotanihaker
    Broje si i transferi Rijeke te ostalih klubova naše koorporacije.

ocekujem do zimeSmotanihaker
    Ocekujem da nas do zime nazove kartel :grin:

Sad ozbiljno... Osijek prosle sezone je bio iznad realnih mogucnosti (77 bodova) a jos su uzeli neke igrace, zadrzali Miereza te najavljivali borbu za naslov i grupne faze KL. Bijelica je sada mudro shvatio da ce sezona biti losija pa radi "expectation managament" jer ako nece sniziti ocekivanja loše mu se piše.
  • Krizy
    60.8k
    Hahaha a izjavio da su oni od zime potrošili samo 250k na Bartoleca, a Miereza i 2.5M zaboravio, valjda je to iz mađarskog proračuna direktno jbg.

U zadnjih godinu dana Osijek potrošio 5.5M € na transfere a Dinamo 15.5M €.
    Ali zato je Dinamo prodao igrače za 47.5M € a Osijek za 9.8M €.
  • The Undertaker
    8.6k
    Mislim da je Bjelica potpuno krivo tempirao formu igrača i da su pukli kad je najviše trebalo. Ima nešto i u glavama igrača koji pucaju pod pritiskom. Ova pauza mu je došla ko budali šamar.
  • Bosna86
    12.3k
    nuyj3w00izbu5fy0.png

Može li tko pomoći čovjeku?
  • badjibadara
    7.3k
    Može li tko pomoći čovjeku?Bosna86

Nikola Papac 1990.
bold
italic
underline
strike