Službeno "pozove" navijače (pogotovo bbb) na tekmu — SAS1987
U subotu igramo sa Goricom a umjesto da klub već sutra stavi u prodaju ulaznicu naprave neki video poziva za utakmicu oni će u petak stavit informacije o ulaznicima ali opet se nameće drugo pitanje zar je potrebno pozivat navijače u subotu na tekmu onaj koji prati i voli Dinamo zna da je u subotu tekma i ide put Maksimira.
Slažem se za polugodišnje to je veliki kiks ove uprave ali nije da nismo navikili to od njih njima je izgleda dolazak navijača na utakmicu stvara problem. — Stjepan
Kad kažem na to da "pozove" na tekmo mislim na match day marketing. Ko recimo Dinamo - Osijek nakon tekme Sherif - Dinamo kada je mislim da Orša "pozvao" navijače na tekmu.Navijača Dinama, a pogotovo člana grupe ne treba nitko zvati na tekmu — Pop corn
On ne dolazi zbog kluba, on dolazi zato jer se tamo dobro osječa.On dolazi sam jer voli svoj klub. — Pop corn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.