• Olmic
    5.1k
    Šta mislite Dario Šimić kao SD?

Nije nikakva informacija da odmah napomenem
  • Armagedon13
    959
    On puca na više,presidente
  • SAS1987
    18.6k
    Ne vjerujem da bi neki kapetan iz ZZD (Biščan, Marić, Šokota, Šimić) uzmeo bilo kakvu funkciju u Dinamu dok god je ova uprava...
  • markoli
    1.8k
    Dario mi je vrlo drag kao osoba i nogometaš, ali kakvo iskustvo ima? Nije baš aktivno u nogometu izuzev sindikata nogometaša, ali to nije biti “unutra” u pravom smislu.
  • The Undertaker
    8.7k
    Dakle, imamo trenera kojem je Hajduk bio plafon karijere. Sad bi i SD kojem je to bila Kustošija. Ne znam što bi moglo krenuti krivo.
  • Dudu
    2.6k
    https://www.transfermarkt.com/maro-katinic-following-in-the-footsteps-of-gvardiol-lovren-amp-co-at-dinamo-zagreb/view/news/396822

Na Transfermarktu Maro Katinić istaknut kao next big thing :chin:

Jel ga pratio netko, može li ga se očekivati oko prve momčadi već od ljeta?
  • Zagi
    11.4k
    A ono, jedino ako ga se hoće staviti u izlog nekom RBL-u ili slično. Ipak ima tu još dječijih bolesti...
    BTW ništa manje talentiran nije ni Dominik Braun (isto stoper , 17g).
    Obojica imaju odličnu igru nogom, šteta zbog pašnjaka u 2.hnl pa se to ne vidi toliko.
  • NORTE
    19.3k
    Dakle, imamo trenera kojem je Hajduk bio plafon karijere.The Undertaker
    I ktome ih je dosta neuspješno vodio. U Hnl-u.
  • Pop corn
    8.7k
    Dario mi je vrlo drag kao osoba i nogometaš, ali kakvo iskustvo ima? Nije baš aktivno u nogometu izuzev sindikata nogometaša, ali to nije biti “unutra” u pravom smislu.markoli

Dario je skaut Milana, dio Fifa Legends ekipe. A i sindikat nije zajebancija. Ali za SD nije i on to ne bi htio biti.
  • Pop corn
    8.7k
    Spominju neki krah i manjak love i sl. Nemoguće upravo zbog europskog koeficijenta koji nam i da nismo prvaci jamči idućih 5 godina poziciju nositelja u Konferencijskog ligi (kao i u svim ostalim pretkolima). Ako uzmemo da je lova nešto manja od EL, a protivnici ipak nešto slabiji, prihod je tu taman da se ova žgadija namiri.
  • Olmic
    5.1k
    Bilić izgubio 5-0 i ne ide mu baš..jel bi recimo njega voljeli na klupi Dinama?

Meni nikad on nije sjeo i mislim da je precijenjen, ali zanima me i vaše mišljenje...
  • SAS1987
    18.6k
    bolje Kopić.
  • Captain America
    20.4k
    Idealan tip trenera za repku, što dalje od Dinama. Čovjek u trenerskoj karijeri nema još trofej, a da vodi klub kod kojeg bi bila apokalipsa da ostane bez naslova prvaka.
  • Jaro
    10.7k
    Bilić izgubio 5-0 i ne ide mu baš..jel bi recimo njega voljeli na klupi Dinama?

Meni nikad on nije sjeo i mislim da je precijenjen, ali zanima me i vaše mišljenje...
    Olmic

Do onog ispadanja od Turske sve super, nakon toga je lik izgubio muda i nikad ih nije vise nasao...
    Svojim odlaskom u Kinu je pokazao ambiciju za ozbiljnim bavljenjem trenerskim poslom...
    Sretno mu bilo sto dalje od Dinama...
  • reziser
    7.7k
    bilica za trenera spada u Shit of the day.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet