• Tundra
    694
    Sve je bolje od tovarskog bijelog
  • KlasicZg
    568
    Bijeli je i prije bio nas drugi/treci dres. Tako da zakaj ne
  • superhik
    12k
    Proučite povijest svog kluba prije nego krenete pisati da je gostujući bijeli dres tovarski. Bijela boja gostujućeg dresa, isto kao i plava uzeta je kao jedna od dviju boja grada Zagreba još 1896. i nema veze sa tovarima.
    Kombinacija bijele / srebrne i plave simbolizira uzašašće djevice Marije, zaštitnice Grada Zagreba. Taj grb s kraja 19. stoljeća uzet je kao osnova za današnji grb koji je propisan 1999. godine.
    Prestanite biti toliko opsjednuti sa njima.

IMG-4006.png

kzue-e1371771526482.jpg

nk-dinamo-zagreb-nogomet-stara-fotografija-1960-ih-slika-67612528.jpg

1990.png
  • Infinity
    19.4k
    Meni isto nije jasno to povezivanje Hajduka i naseg bijelog dresa. Covjek bi pomislio da smo ga poceli nositi prije par godina.

Neka oni ukinu svoj bijeli, jer je to nas rezervni!
  • Play11HB
    20
    Ja isto razmišljam kao @Oluja na način da treći dres bude taj koji će služiti za poigravanje s bojama. A da je drugi ipak nekakva standardna varijanta. Iako vidimo kod svih velikih klubova (Barca, Real, Englezi itd.) kako je samo domaći dres standardan dok se drugi i treći svake godine mijenjaju kako bi se uzelo što više love na tom segmentu. Ali mi nismo ni Chelsea ni Man united, niti hrvati imaju kulturu kupovanja dresova iz godine u godinu, iako primjećujem da ima i tu pomaka pomalo
  • masacusec
    6.2k
    Nema li tematika dresovi Dinama zasebnu otvorenu temu, pod br.1?
    Pod br 2 prestanite više spominjati jebeni hajduk, tovare i išta svezi njih!
  • vjeko1701
    18.3k
    Meni bi treći uvijek bio neki retro inspiriran jedinstvenim dresovima iz povijesti.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Pod br 2 prestanite više spominjati jebeni hajduk, tovare i išta svezi njih!masacusec

Potpis. Nisam znao da su oni patentirali bijelu boju kao takvu.
  • Bosskovitz
    19k

Ja bih volio da prvi ima najmanje preinaka i da to uvijek bude modra boja, bez ikakvih pretjeranih pizdarija. Gostrujući i treći bi mi se uvijek mijenjali i to na način da jedan bude jednostavniji (npr bijeli, crni, tamnoplavi, sivi/srebni, crveni) i umjereniji, a drugi da bude nešto originalno i moderno, tipa:

Ovo

ovo

Ovo

ili ovo

Mislim, doći će i to kad se klub očisti od ovih krimosa i nesposobnjakovića. Nisu svjetski mega klubovi glupi, s tri različita koncepta dresa gađaš i tri različite publike, što ti samo povećava prodaju i prihode. Evo ja znam barem 20-ak ljudi koji kupuju barem jedan Dinamov dres po sezoni, ne znam nikog da je kupio ovaj žuti gostujući, većina ih se zapravo dvoumila između domaćeg i trećeg (svijetloplavog s prugama). Ovo zapravo uopće nije stvar nečijeg ukusa jer ukuse imamo različite, ovo je stvar toga da pogodiš što više ukusa s ta dva dresa kod kojih ne postoji neka tradicija ili kultnost kao kod domaćeg, plavog dresa.
  • Krizy
    60.9k
    Većina zna ali ima i novih forumaša tu pa ću napisati. Imate iznad mjesta gdje tipkate ikonice, četvrta je kao slika i s njom možete upload-ati sliku iz galerije. Deveta je za upload-ati video iz galerije.
    Šesta je @ i kad kliknete na to možete označiti koga želite.
    Sedma ikonica, kao kamera, je za postavljanje videa s youtubea.
    Ako sa Twittera stavljate link koristite osmu ikonicu i brišete "mobile" iz kopiranog linka te će se tada objaviti tweet.
  • blue heart 72
    2.6k
    Ja sam definitivno za bijeli i to bez puno cifranja. Domaća garnitura klasika modro, gostujuća bijela (ne mora biti nužno 100% bijela, može naravno i sa nekim plavim detaljima) Dok sam još klinac bil, su bile u gostima bijele majice i plave (ponekad bijele) gaćice
  • Keyser Soze
    15.9k
    Oršić najbolji igrač polusezone, smiješno po meni.
  • Dino
    4.3k

Mislim da je cijela sezona dosad bila dovoljno losa da bi par dobrih partija s kraja definiralo najboljeg
  • NB86
    17.1k
    Sad da ima pameti u klubu kad vec nije bilo sezonske karte omogucit neku polusezonsku za proljece ...
  • Woot
    101

Mislim da bi ovaj prvi koji si stavio izgleda :fire: , takav bi bio odliican, po mom misljenju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet