Svako ko ikad pomisli ili ikad obuce to nakaradno smece od dresa je za mene mrtav covjek do zivota. — Mulec86
Tako da bih volio da je zdrav i fit, makar igrao svoje najbolje tekme u bilom dresu. — maddaddam
S obzirom da se sve kreće u smjeru povratka duopola i jačanja vječnih rivala, moram i sam sebe demantirati vezano uz buduće uspjehe Osijeka. Izgleda da će Bjelica i Osijek imati daleko teži put nego Kek i da bez obzira na mađarski kapital neće biti u mogućnosti borit se za vrh pored dvojice superteškaša.To se veže na onaj moj post o bjelici kao sportskom direktoru.
Ostavlja Topčagića koji je nikakva klasa i nikakva prevaga, a šalje prvo Belju, a sad i Dakua na posudbe. — marcio amoroso
Možda sam već jednom i napisao, Osijek prije Bjelice kao da je na papiru djelovao zvučnije po imenima u momčadi. Bjelica pak vodi neku svoju politiku.Dovodi igrače koji nisu potencijal i za koje je jasno u startu da mu ne mogu pomoći kao Caro, Jurčević, Topčagić, Gržan, Bralić, Barri itd. Sve igrači kojima je zenit daleko od najbolje momčadi Hrvatske.
Okosnicu momčadi mu i dan danas čine igrači koje je zatekao u Osijeku kao Ivušić, Škorić, Laszlo, Žaper ili Mierez. Od svih mogućih igrača koje je doveo pojačanjima se mogu smatrati Nejašmić, Fiolić i donekle Bartolec, a doveo je preko 25 igrača. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.