• BiP1MD
    127
    Najgore bi bilo obazirati se i padati pod utjecaj komentara sa društvenih mreža i botova s raznih portala sad kad se krenu javljati sa "uprava odlazi" glupostima i padati pod utjecaj crnog oblaka tatićevaca koji će povezivati odabir ružnog projekta stadiona sa šugavim političkim strankama pa će to ukomponirati u neslaganje oko odluka vezano za trenera, početni sastav, transfere, Viking, Goricu i sl.
    Takve zlonamjerne i histerične likove i priče treba ignorirati ili odjebat u startu.

Velikoj većini je ružan ovaj odabir projekta stadiona i to je to. To je tema i oko toga ljudi žele nekakav konsenzus. Kakve mrtve jebene histerije sad raditi?

Ovo sa stadionom je bitna stvar, ne radi se o desnom beku ili fizioterapeutu. Novi stadion Maksimir je temelj budućnosti kluba koji se čeka već više od 25 godina. Ogromna je odgovornost trenutačne uprave.
    Treba to odradit smireno i smisleno. Pronaći najbolje rješenje i kraj priče.
    Kritizirati bi se uvijek smjelo i moralo. BBB pogotovo su uvijek bili korektiv klupske uprave. Zbog toga se pobogu i vodila jebena borba toliko godina.
    Nitko nije sveta krava da bi se moralo zbog "mira u kući" gurati glavu u pijesak ili prešutjeti da se ne bi zamjerilo i sl. jer deklarativna Dinamova baza navijača nije politička stranka, nebitno da li je riječ o aktivnoj ili latentnoj bazi.

Ali ove debile mamićevsko-tatičarske koji su i dalje puni gorčine zbog klupskih promjena u odnosu na prijašnji period gdje se NIŠTA nije poduzimalo (kamo li oko stadiona, povezivanja s navijačkim pukom, budućnost kluba uopće) nego se 20 godina samo gledalo kolika će provizija od transfera sjesti na čiji račun, koja je samo pljačkala i uništavala dok istovremeno NIKAKVE europske rezultate nije postizala sve dok sotona Mamić nije bio prisiljen pod tjeralicom pobjeći iz Hrvatske u BiH pa je Hrvatska osvojila srebro u Rusiji, treba odjebat u startu.
    Ne zanima nas, odjebite.
    O periodu bojkota, crnih lista i zabrana kada je Dinamo kao kanta za napucavanje postao predmet sprdnje u Europi (2011. do 2018.) i o razdoblju u kojem su klub doveli do gotovo potpunog uništenja mi se povraća kad se uopće sjetim.
    A da se dan danas ljudi kojima fali razdoblje tombole "milijun za pun stadion" i "proklinjanja na Božić" imaju uopće obraza javljati oko bilo čega je gadljivo samo po sebi.

Tak ja bar gledam na stvari.
  • MateG
    401
    ono što mene ovdje jedino brine je, treba li odredeni broj potpisa/zainteresiranih clanova za referendum itd.?
    Iako to ne znam da je igdje definirano tako da je neka siva zona valjda..

Edit: iako sam siguran, ako i treba, da bi se skupilo dovoljno cega vec
  • Šteco
    2.1k
    Ne znam, zato se i traži više informacija o proceduri. Borili smo se za novi statut, idemo ga konzumirati. Ideja nije ništa drugo, no da se vidi koliko članova smatra da je ponuđeno rješenje dobro. A onda neka rade stadion za klub čiji navijači ne žele takav stadion.
  • 1986južnjak
    27
    Ljudi mi ne smimo dopustit da se ovo ruglo napravi. To su gomile novca, stajat ce tu debelo preko nasih zivota. Ako ce nas itko ucjenjivat svojim odlascima to dovoljno govori o njemu. A nece jer zvone nije takav. Al da je tvrdoglava mazga je.. zato mu treba na tribini pomoc da progleda, kritika i kritika!
  • modri-kibic
    2.2k

Statutom su propisane za koje se "situacije" raspisuje referendum. Za temu stadiona jedini referendum može biti o trajnoj promjeni lokacije stadiona. Stadion ostaje na istom mjestu tako da taj referendum ne bi prošao.

Članak 55.
  • modri-kibic
    2.2k

20% potpisa članova kluba sa pravom glasa je potrebno za raspisivanje referenduma. Ali referendum mora biti o temama koje su navedene u statutu.

https://gnkdinamo.hr/hr/klub/dokumenti
  • sport
    6.2k
    Eto i mi članovi na referendumu izglasamo večinom da nam se izgled novog stadiona ne sviđa.Koji je slijedeći korak?Organiziramo novi referendum o smjeni predsjednika jer se njemu isti baš sviđa i pravi navijače i članove Dinama budalama kako neki pišu.
    Pa neki su htjeli organizirati referendum kako bi se izjasnili treba li uopće graditi stadion novcem poreznih obveznika.
    Politika odlučuje,stadion se gradi,plaćaju ga svi građani RH a vreća za udaranje su Boban i Dinamo.
  • Renato
    512
    Ne gradi Dinamo svojim novcima stadion da se raspisuje referendum na temelju statuta kluba, niti je Boban sam odlučio da će se raditi baš taj stadion, on je samo jedan od devet članova žirija.
    Jedine dvije adrese na koje treba pokucati su financijeri projekta, grad Zagreb i Vlada RH.
  • Šteco
    2.1k
    Nisam detaljno istraživao, na to sam naišao.

Eto i mi članovi na referendumu izglasamo večinom da nam se izgled novog stadiona ne sviđa.Koji je slijedeći korak? — sport

Odgovoriti ću obojici, iako sam to odgovorio u idućem postu.

Ideja nije ništa drugo, no da se vidi koliko članova smatra da je ponuđeno rješenje dobro. A onda neka rade stadion za klub čiji navijači ne žele takav stadion.

No ako već nije moguće to, onda zanemarite, možete i brisat taj moj post. Našao sam to na bespućima interneta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.