• hardek
    13.3k
    Ne znam šta da ti kažem, bit ćemo svi skupa pametniji nakon tribine. Ali mislim da bi trebali malo pustit nogu s gasa za skidanje glava i rušenja uprave.
  • Jaro
    12.8k
    On je odlucio u ime kluba, u ime clanova prihvatiti taj "jednoglasan izbor", a kasnije ga najjace braniti pred novinarima i javnoscu. U cije ime? Kluba? Skupstine? Dinamovog proljeca? Clanova?
    Tomasevic je tu u ime gradjana Zagreba - odgovarat ce njima/nama
    Onog Tovara je poslao Plenki da zastupa gradjane Hrvatske odgovarat ce njima/nama
    Boban je tu da zastupa clanove kluba - ne sebe, ne svoj (ocito prenapuhani) ego - vec clanove kluba
    Boban nastupa kao da mu je vlastita kcer ovo projektirala i tako brani neobranjivo...
    Naukovic je takodjer spominjao prsenje koje se zatvara/otvara po potrebi zbog kapaciteta - na ove 4 gradjevine nazvane stadion - nema prstenja... Dakle i on je omanjivao ili bio obmanut...
    Uglavnom, teska politicka svinjarija...
    A kaj se tice Bobana - sve manje on kredita ima u javnosti, ali dok mu sportske odluke ne mogu i ne zelim uopce dovodit u pitanje (mogu ih komentrati), ovo je nesto vece od transfera, izbora trenera ili menija u menzi kluba, i ovome pristupam kao navijac i clan kluba, kao gradjanin Zagreba i na kraju kao gradjanin Republike Hrvatske. Ovo je nesto sto se ne moze sutra zamjenit nego ce ostat tamo sljedecih 50 (a poznavajuci nas i 100) godina (ili do jaceg potresa)...
  • Mr Anderson
    22.5k
    Boban je tu da zastupa clanove kluba - ne sebe, ne svoj (ocito prenapuhani) ego - vec clanove kluba — Jaro

Pa to i radi. Zastupa članove jer su ga članovi izabrali. Da ga nismo izabrali ne bi ni bio u tom žiriju.
  • crophantom
    8.2k
    ne pozivam na rušenje uprave sad niti sam to jednom napravio na ovom forumu.

Duboko neslaganje s predsjednikom kluba oko ove stvari nije razlog ni vrijeme za rastanak, nego za otvoren dijalog i kompromis.

Kad gradiš kuću s ženom/partnericom pristajete oboje na tisucu kompromisa, a ne rastajete se nakon neslaganja oko koncepta i ne kupujete 2 garsonijere na suprotnim krajevima grada.

Zvone Boban nije jedini kojeg se ovo tiče, ovo se tiče nas, naše djece, unuka i ko zna koliko generacija.
  • mali M
    10.7k
    Ljudi, ajde izdvojite ove dramatičare koji i tako traže glave i za žetone i ostatak kolko tolko normalnih koji ovdje s vama normalno komuniciraju..
    Mene i dosta ovdje ljudi smeta što se Boban U OVOM SLUČAJU postavlja kao predstavnik navijača kojima je ovo ostavština Dinamovštine da ćemo svi s vremenom biti oduševljeni, e tu moram reć da se ne slažem s njim. I niko ga zato ne ruši, nego se ne slažemo s njim.

Ne mislim da je on osobno sam odabrao stadion i da je jedini odgovoran, ali je u medijima govorio o stadionu koji odiše Dinamovštinom, a ja vidim neke betonske plohe koje nemaju veze sa starim Zagrebom, Maksimirom, prirodom, okolnim kućama... Temeljem čega se to uklapa u okoliš i odiše Dinamovštinom??
  • Markelo
    4k
    Netko iz kluba je morao biti silno precizan kod uvijeta koji se moraju ispunit kada je stadion u pitanju. Morao si mi sve natanane objasnit kad si vidio da se stavljaš u ruke arhitekata i da njihov izbor može biti svakakav jer tako to bude sa njima. Boban je izvukao samo tribinu sjever što je bilo planirano i s tim maše u javnost kao da je to neki uspjeh. Dolazi s tim ko neko siroče, "evo, uspio sam nešto dobit"
  • hardek
    13.3k
    Kad gradiš kuću s ženom/partnericom pristajete oboje na tisucu kompromisa, a ne rastajete se nakon neslaganja oko koncepta i ne kupujete 2 garsonijere na suprotnim krajevima grada. — crophantom

Da, ali u ovoj hipotetskoj situaciji ti i žena ste vlasnik te zemlje, digli ste kredit i gradite nešto. Lakše je naći kompromis na taj način nego da ti punac i punica daju pare i moraš gradit po njihovim standardima
  • crophantom
    8.2k
    ako su ti punica i punac toliko bahati i zlonamjerni, ne uzimas pare u startu, bar dok ne bude normalan odnos. I sam znam kako je to s obitelji.

Ali nas je žena (klub, Nauković) uvjerio da su punac i punica pristali na spojene tribine, na ovo na ono, da se naš glas čuje, dođe projekt i vidimo da to nije tak.

Jel vrijeme onda da sjedeš ženu i kazes, cekaj malo, pa nemremo s ovakvim odnosom graditi buducnost?
  • hardek
    13.3k
    Brate predaleko smo otišli, ako nastavimo doći ćemo do tetke iz Australije :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.