• Socrates
    145
    Podržavam istup Manenice.
  • Dinamo-SB
    178
    Željno iščekujem Manenicin interviju. Zasad mi se stvarno taj čovjek čini kao korektan,ozbiljan i kompetentan.
  • don
    11.7k
    Manenica opet odličan.
  • Krulek
    746
    Moram priznati, poslije Zajeca pa i Skendera Manenica izgleda kao pravo osvježenje. Vidjet ćemo do kraja sezone.
  • Jurki
    16.1k
    Manenica opet odličandon

Samouvjeren, zna kaj prica, nije se dal smesti.
  • The Octopus
    156
    Potvrdio je da Zeko ima prste u sportskoj politici
  • Izet Hajrović
    4.4k
    Manenica je apsolutno na razini komunikacije kakva treba Dinamu. U kratkom vremenu je dao nekoliko intervjua. Ja se ne sjećam niti jednog intervjua Vlatke Peras. Toliko o razlikama u transparentnosti, barem što se Uprave tiče.

Ono što nije dobro je komunikacija priopćenjima, hendlanje ovih intervjua Zajeca, kako je moguće dopustiti da intervju izađe neautoriziran? To nije direktno u domeni Manenice, to je domena direktora komunikacija. Jasno se može razabrati tko dobro obavlja svoj posao, a tko loše.
  • Olmic
    4.2k
    Znaci podnar i manenica biraju sd
  • Facke
    5.4k

El se oni nemreju dogovoriti prije kaj reci?! Zajec veli "nemam stem posla". Manenica veli "sudjeluje". Ste tu koga vise laze?! Prijatelji moji nisu ljudi glupi. Vleceju nas za nos. Eto to je moj dojam. Inace Mamenica ko uvijek dober intervju dal,zna koj govori. Al kaj nije bile recene da novi sportski direktor dolazi za jedno 10 dana?! Sad Manenica veli do kraja meseca?! Mene nije jasne.
  • Olmic
    4.2k
    tko je rekao za 10 dana? Novinar
  • Patak
    3.1k
    Nek dođe i do kraja mjeseca, samo da se dobro izabere. Nije tu kritično 10 dana.
  • Jurki
    16.1k
    Ne znam, ja sam skuzil da bu SD izabran do kraja mjeseca, da je to kao zadnji rok.. a to ne znaci da mozda nebu izabran kroz par dana.
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Ja se samo nadam da se Zajeca u stvarnosti apsolutno nista ne pita u vezi sportske politike. Manenica s druge strane mi za sada dijeluje apsolutno top. Punu podrsku mu dajem.
  • Mihaljević
    11.9k
    Svaki čovjek u klubu : "Ali ne smijemo zaboraviti 11 bodova u ligi prvaka..." 0 0 0 0 0% samokritike.
  • masacusec
    4.7k
    Manenica je elokventan tip koji će reći kako stoje stvari. Isto tako dao je do znanja svima da je ova "kolizija" njega i Zeke medijski hiperbolizirana s isključivim ciljem opstruiranja stabilnosti kluba. Upravo taj čvrsti demantij, ali i njegovo priznanje da u Dinamu ponekad vlada drama, odraz je njegove iskrenosti i realnosti...I normalno je da ponekad vlada drama, jer prije svega, ono što ih sve u vodstvu klubu pokreće je prvenstveno ljubav prema Dinamu!
    Ali ne pada mi napamet ovdje pisati hvalospjeve o njima, rezultati su u kurcu, a njima je da opravdaju moje povjerenje u njih i dajem im još vremena...

A ako se netko pita zakaj perasica nije davala intervjue, to je zato jer ta fakat nije imala ništa pametno za reći...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.