• Jurki
    16.1k
    svasta.. novinari jesu glupi, ali nebi isli tak daleko da bi to bilo isfabricirano.
    Netko je ocito Zajecu rekel da se prevec uneredil, a ovo je danas samo "damage control".

Al tesko.. cim je on izjavil za Mmaeea da je top stoper.. a lik među najgorima u ligi i to dokazano.. nist nije izmisljeno u tom clanku.
  • Nolifer
    9.9k
    Sam sebi šteti ovakvim glupostima.
  • Izet Hajrović
    4.4k
    nije izmišljeno, ali kad se doslovno napišu stvari kako je rečeno, onda se može krivo protumačiti što je "pjesnik" želio reći, pogotovo kad je u pitanju Zajec koji ima problema s izražavanjem.
  • The Undertaker
    7.1k
    Vjerovatno su mu na IO objasnili posljedice njegovih riječi odnosno kako se mogu interpretirati. Uostalom, mogao je i sam pročitati reakcije.
  • Nogo
    5.7k
    Sportski direktor

Uglavnom, kako doznajemo, na IO-u je rečeno da će se nasljednik imenovati kroz 10-ak dana. Mnoštvo se njih već javilo, što s obzirom na staturu kluba nije neobično, Uprava prebire po životopisima, a profilno se traži - stranac. Dominiraju, pak, oni s njemačkog govornog područja. Ipak, još jednom, bolje pričekati, nego se zaletjeti. Jer, nakon svega mjesta za još jednu pogrešku zaista - nema.
  • Filip85
    4
    A i da nas posere Rijekina dupla kruna i mi stignemo jogurt, opet treba proći 3 pretkola preko Europa lige jer tamo krećemo od 1.pretkola ove sezone. Ali bi tamo već s ulaskom u 4.pretkolo imali osiguranu KL.emilperska

Majke mi, zakleo bih se da sam negdje pročitao da imamo direktan ulaz u Europa ligu sljedeće godine, baš zbog klupskog koefa....:confused:
  • pencilneck
    753
    Ako EL osvoji klub koji ude u LP ili EL preko domace lige, onda hrvatski osvajac kupa/viceprvak krece od 2.pretkola EL. U suprotnom, krece od 1.pretkola.

Ako KL osvoji klub koji ude u LP ili EL preko domace lige, onda Dinamo ima cak sanse i izravno uci u EL ako bude viceprvak Hrvatske, a Rijeka osvoji dvostruku krunu.
  • emilperska
    8.9k
    Ako EL osvoji klub koji ude u LP ili EL preko domace lige, onda hrvatski osvajac kupa/viceprvak krece od 2.pretkola EL. U suprotnom, krece od 1.pretkola.pencilneck

Da, ali je poanta da mora biti u ovoj kvoti što ulazi izravno ili? Ako osvoji klub koji npr. ima osigurano mjesto u kvalama EL. Npr. netko iz Nizozemske ili Grčke tko nema direktan plasman, onda ovo vrijedi ili ne vrijedi?

Ako KL osvoji klub koji ude u LP ili EL preko domace lige, onda Dinamo ima cak sanse i izravno uci u EL ako bude viceprvak Hrvatske, a Rijeka osvoji dvostruku krunu.pencilneck

Sad si zbunio i mene? Ovo su 2 odvojena uvjeta ili se kumulativno moraju zadovoljit?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.