Na članskom danu je svako drugo pitanje bilo o Sanjinu.Postavljeno je i pitanje njegove plaće i dobili smo odgovor Manenice - poslovna tajna. — Dadox
Djelomično se klubovi također financiraju javnim novcem, ali su oni u pravilu kroz programe za djecu i mlađe uzraste (treneri) i održavanje infrastrukture. Kada bi se netko zainatio pa tjerao do kraja, uvid u plaće tih zaposlenika koji su na funkcijama u klubu financiranim javnim novcem mogao bi ostvariti putem povjerenika za informiranje ili u krajnjem slučaju putem suda. — ZrnTSCHeZ
Na članskom si danu bio tih. Valjda ti je sve ok pa nisi htio protiv vladajućih. Tribina se diže Deda,nebu ni tvoji dugo.Daljnu komunikaciju možemo uživo jer mi se ne da ovdje po tvojim pravilima.Poslije čvegera ofkors.Pusa — Dadox
Mnogo pljuvačine,a jučer na članskom danu nas nema 100 u dvorani.Prvi puta ti se pruži demokratska mogućnost,dođi i pitaj i četvrtina dvorane prazna.Lakše je doma iz fotelje pametovati i lupati po tipkovnici — Dadox
Ja nisam čuo floskule nego sam čuo mišljenja i stavove ljudi iz kluba.Ljudi kojima vjerujem jer sam ih i sam birao kao i većina članova.Sad ne valjaju nakon 6 mjeseci.Novi izbori odma! — Dadox
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.