• deda
    35.5k
    Možeš ti zazivat što hoćeš i možda će to jednog dana tako biti, ali još uvijek tako nije, "stručnjače".

I ne igraj se tu miješanja riječi, njihovog značenja i i vremena. Zazivanje je jedno u budućnosti kad statut bude korigiran, a drugo sada kad je zazivanje protustatutarno. Kapiš ili će biti čveger, "stručnjače - zlonamjerniče".
  • Dadox
    75
    Haha smiješan si Deda.Za čveger ti se javim uživo na tekmi.
  • deda
    35.5k
    Ja sam uvijek smiješan to svi znaju, ali ti si zlonamjeran, to je ružno.
  • Dadox
    75
    Na članskom si danu bio tih. Valjda ti je sve ok pa nisi htio protiv vladajućih. Tribina se diže Deda,nebu ni tvoji dugo.Daljnu komunikaciju možemo uživo jer mi se ne da ovdje po tvojim pravilima.Poslije čvegera ofkors.Pusa
  • deda
    35.5k
    Ne poznaš me očigledno, ali eto javi se za razgovor ako si za ozbiljan.
  • Zagreb1992
    2k

Kaj si zaboravio popiti terapiju ? Ako si zaposlen onda znaš da prema ugovoru o radu su plaće poslovna tajna i možeš odgovarati radi toga
  • deda
    35.5k
    Kaj ti pričaš, pa on je stručnjak valjda zna što govori.
  • The Undertaker
    6.8k
    Imaš li neki primjer tvrtke ili profesionalnog nogometnog kluba koji ima javno objavljene plaće zaposlenika?
  • Dadox
    75
    ajmo momak zakon u ruke pa čitati.Ukoliko ti se ne da budem ti ponovio.Svaka udruga građana može uz potpisanu Suglanost zaposlenika objaviti njihove plaće.Naročito je poželjno kada se financira,između ostalog,javinim novcem ili novcem svojih članova.Za vašu info normalna praksa u tako uređenim klubovima u Njemačkoj.
  • Dadox
    75
    znam.U Češkoj recimo Teplice uredno objavljuju.Recimo to je u košarci normalna stvar.Svi NBA klubovi objavljuju brutto plaće,a i većina euroligaša.Stvar je volje.Mi imamo traume od Zdravka i pušemo na hladno,sumnjičavi na sve.Dajte nam sve i mir.
  • The Undertaker
    6.8k
    Po ovome što sam ja našao, objavljuju platne razrede a ne pojedinačne plaće (dozvoljavam da nisam našao). S tim da se navodi i da su iznimka. Ja radim više od 30 godina i ne poznam niti jednu tvrtku koja je javno objavila pojedinačne plaće svojih djelatnika. Time se nudiš konkurenciji na pladnju.
  • Dadox
    75
    Ne čitamo li uredno po portalima koliko koji igrač u Dinamu ima ugovor?
    Pa kaj je Sanjin sveta krava? Znamo li mu novu poziciju? Puno toga ne znamo, a ne samo plaće.To nije normalno,ali ovdje se to naziva linčom.Srušili smo Zdravka i ove ćemo,ako treba.
  • The Undertaker
    6.8k
    Pusti sad ugovore igrača. Oni se ionako vide na Finainfo. Pitam baš o zaposlenicima.
  • Dadox
    75
    Kako se nudimo na pladnju ako se zna plaća Sanjina ili Manenice?
  • The Undertaker
    6.8k
    Pa nudimo se jer onda svatko zna koliko može ponuditi nekom našem kvalitetnom zaposleniku za prelaz. Činjenica da to nitko ne objavljuje isto govori puno. Sa druge strane, da li bi ti pristao da ti se javno objavi plaća?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.