• The Undertaker
    6.8k
    Nije to whataboutizam već su to, uz Dinamo, najveće udruge u Hrvatskoj. Utvrdili smo da tvrtke ne objavljuju plaće svojih zaposlenika (ako ima primjer pošaljite link). Sad možemo tvrditi da i udruge ranga Dinama ne objavljuju plaće svojih zaposlenika. Dakle, trenutna praksa u Dinamu je u skladu sa važećom praksom tvrtki i udruga sa kojima se klub može uspoređivati. Zapravo, vi tražite nešto što nije uobičajeno vodeći se osobnim animozitetima prema jednoj ili više osoba u klubu.
  • Dadox
    75
    ovo kao da je pisao Zdravko u svoje vrijeme…
  • The Undertaker
    6.8k
    Univerzalna istina (a i praksa) koja vrijedi sada, vrijedila je i prije a vrijediti će i ubuduće.
  • jakov1
    464
    trenutna praksa u Dinamu je u skladu sa važećom praksom tvrtkiThe Undertaker

Ovo bi bio dobar argument kad bi ljudi govorili "vidi ovu močvaru od Dinama, sakrivaju plaće".
  • dmil
    453
    s obzirom na ideju DPa o demokraciji i transparentnosti ja sam se nadamo da ce Dinamo postavljati standarde transparentnosti drugima, a ne da standardne vučemo od apsolutno korumpiranih drzavnih tijela i udruga.

Iako iskreno ne vidim sta bi znanje Sanjinove place promjenilo u ovom trenutnom kaosu niti to trazim. Meni je veci problem o kojem sam vec pisao, a to su njegovi poslovi pothvati sa Ivanom Vrdoljakom i koliki je mozebitni utjecaj visokog kriminala na Dinamo preko Sanjina, ali naravno ne ocekujem odgovor na to, ali se bar nadam da su ljudi u klubu ozbiljno procesljali neke stvari.
  • Bumtres
    52

Daj malo mesa.
    Šta je radio s Vrdoljakom?
    Daj malo o uplivu visokog kriminala?

Anoniman si. Nemaš razloga za strah?
  • The Undertaker
    6.8k
    Koliko znam, Španović nema izvršne ovlasti u klubu pa ne znam kako bi on sam mogao ''krasti'' ali ako imaš neka saznanja prijavi Upravi i policiji. Što se tiče njegovo političkog angažmana, to nije stvar koja bi trebala biti u fokusu članova Dinama.
    S obzirom da je javna ličnost ne vidim problem da se piše i o tomu, pod uvjetom da je istina.
  • BluePhone67
    4.8k
    Koliko znam, Španović nema izvršne ovlasti u klubu pa ne znam kako bi on sam mogao ''krasti'' ali ako imaš neka saznanja prijavi Upravi i policiji. Što se tiče njegovo političkog angažmana, to nije stvar koja bi trebala biti u fokusu članova Dinama.
    S obzirom da je javna ličnost ne vidim problem da se piše i o tomu, pod uvjetom da je istina.
    The Undertaker

To je između ostalog i dužnost svakog člana Dinama, ukoliko ima provjerene i istinite informacije o takvim rabotama u klubu da se javi Upravi i policiji. Također , da sam Španovic tužio bi svakog koji bi pisao ovakve stvari protiv mene, a da su laži i neistine.
  • Dadox
    75
    Ma ja vjerujem da Sanjin nije lopov i prvi puta sada ovdje čujem da ga se dovodi u ovakav kontekst.On ima,koliko čujem i znam,neke druge krimene koji ljude u klubu dijeli na dvije frakcije.Navodno sve žešće.Naravno da to nema veze s rezultatima,ali i nismo na toj temi.Ajmo reći da je ušao u klub na mala vrata,ali su mu afiniteti i apetit puno veći od onog za što je doveden.Nije ga Blažičko bezveze javno prozvao radi toga,a zna čovjek jer se druži s više članova IO.
  • Bumtres
    52
    Da sam moderator bi banirao isprdke i brisao gluposti di netko kao insinuira nešto a ne želi guknut, bitno da se pod plaštom anonimnosti iz fotelje posere po osobi.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Nije ga Blažičko bezveze javno prozvao radi toga,a zna čovjek jer se druži s više članova IO.Dadox

Blazicko, Blazicko, Mamiceva picko!!
  • mlinchica
    2.6k
    Evo, došli smo i do relevantnosti Blažička.
    Čestitke, evo mikrofon!
  • NitkoBitan
    23.1k
    Podrska ljudima u klubu, teren trenutno kaska ali stvari ce doci na svoje... uz poruku... kome ne odgovara nek si osnuje svoj klub.
  • Dadox
    75
    pička ili ne,dinamovac je koji je u dobrim odnosima s puno ljudi iz kluba. Samo je iznio stav nekoga ko se ne bi štel exponirati
  • rioda
    7.1k
    Imam prijedlog, umjesto ovakvog generalnog nabadanja i lijepljenja etiketa ljudima, bilo bi dobro da konkretno navedete što znate pa ćemo svi ostali moći prosuditi. Ovakve insinuacije ne služe ničemu osim nepotrebnog mućenja vode
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.