• crophantom
    8.7k
    jesmo i dalje diletanti ili je uvazio kritiku navijaca?
  • Herca
    90
    Kaže sad Ottu da je frustriran gubitnik...
  • djusko
    29
    Koje je to govno bahato. Ne mogu ga slušat.
  • Mi smo uz tebe
    272
    Kaj si taj lik umišlja da je?
  • Liks90
    5.3k
    Ljigav je za poludit, fuj
  • nin0belan
    75

Vidim da je problem kada se iznese drugačije mišljenje. Ono što me najviše strah je da ćemo se zbog ovakvih stvari načekati do useljenja na novi Maksimir.

Bilo kako bilo, ukoliko će se ići na neka druga rješenja ja bi bez ironije bio najsretniji kada bi sama grupa bila odlučujući faktor pri izboru pobjedničkog stadiona jer bi to nedvojbeno bio stadion kakav Dinamu treba te bi grupa takav stadion sigurno prepoznala, a i javnost bi se sigurno priklonila takvoj odluci.

Toliko za sada i laku noć
  • Herca
    90
    Odvratan.
    On sa izjavom na kraju potpuno ignorira Vladu odnosno Plenkovića
  • Liks90
    5.3k
    pa glupan, svjestan je da nis nebu od tog projekta, zato je i bahat tak…
  • CrniGavran00
    32
    Treba mu u auto stavit betonske ploče kad su mu tak dobre
  • Goran86
    311
    Kakvi su bijednici umiješani u izbor stadiona ovo nisu istine...kakva prica u Otvorenom ova 2 debila za ubit se...ocito smo i mi kao navijaci pogrijesili sto nismo bili upuceniji tko ce tocno odlucivati o stadionu jer ovi veze sa navijackom emocijom nemaju. Mislilo se da ce klub rijesiti stvar prema nasim zeljama i tjt.
  • criticus
    9.5k
    Vidim da je problem kada se iznese drugačije mišljenje. Ono što me najviše strah je da ćemo se zbog ovakvih stvari načekati do useljenja na novi Maksimir. — nin0belan

Ja bi radije čeka još 10 godina nego se smrzava i kisnio jos 40.

Ovi napuhani šupci nek skupe 200 milja i nek si naprave stadion kraj arhitektonskog fakulteta. Ispred njeg nek postave redove tepiha da mu se mogu klanjat i rupčiće da se mogu obrisat kad završe onaniranje. I tad nijedan nebi uša na tribinu.

Ponavljaju da bi bila sramota da se poništi natječaj. Da velika sramota. Sramota za njih same, točno onakva kakvu su i zaslužili svojim ponašanjem i odnosom prema javnosti. Poziv na smirivanje tenzija nakon što su izvrijeđali svakog osim ko ima 4 diplome arhitekture i podržava ovu nakaradu.

Cijepljeni od realnosti, zarobljeni u samodopadnosti, zrcalo moderne groteske.
  • Thor
    4.4k
    Kad je to bilo?
  • gledatelj
    1.5k
    Polu čovjek polu ovaaaaaj
  • Markelo
    4.2k
    Ne znam jesu na Plejića ostali članovi žirija namjerno stavili ovu stone island jaknu jer lik iz nje ne izlazi čak i kad gostuje u emisiji na državnoj dalekovidnici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet