• crophantom
    8.7k
    Još frajer priča o tome kakvu poruku snažnu ćemo poslati u Europu i svijet ako ovaj projekt realiziramo...

Ajde ti svoje ideje realiziraj sa svojim novcima i šalji poruke na Mars ako oces, al nemoj nas jebat sa svojim kompleksima.

Znači majke mi nije mi jasno kako je još 8 ljudi sjedilo 2 mjeseca s ovim debosom u istoj sobi, a da ga ni jedan u nijednom trenutku nije počeo mlatiti maketama.

Pa jebote Bruno Marić je miss simpatičnosti za ovoga.
  • Pacho
    21.5k
    Kliknuo na link i odmah na ovo naletim:

AISelect-20260929-172233-Firefox.jpg

Dovoljno sam vidio...

Dobro je netko ranije napisao - tko zna kakvog sve tu animoziteta, ega, zavisti ima, a nisam bas uvjeren u njihovu enkripciju jednom sifrom. Kao da ne mozes u tim krugovima saznati koji je projekt ciji.
  • Antee
    132
    Bome bit ce jebeno tesko ponistit natjecaj ovi arhitekti tvrdoglavi u pm
  • Antee
    132
    Ovaj otto baric ima tako mekan simpatican purgerski glasic i onda je jos jace kad pikne plejica
  • SanctaSanctorum
    603
    Uf kakav ragebait je ovaj Plejić. Nevjerojatno odvratna osoba.
  • CrniGavran00
    33
    Dovoljno sam vidio... — Pacho

Puno gori je onaj ćelavi, a Plejić je svjetski debil
  • Nolifer
    15.8k
    Kad sam ove stručnjake u studiju vidio, mrak mi je pao na oči. Nemam neke favorite u studiju, mislim da sam nepotrebno utrošio vrijeme slušajući njihove pizdarije.
  • Purgeri
    1.3k
    Plejić je baš odron od osobe. Moraš baš bit posebno perfidno smeće da kažeš Bariću da je neupitni ekspert za sportsku infrastrukturu, na što ovaj kaže hvala i da mu odmah na to kažeš da je "istovremeno jedan frustrirani gubitnik" i da je u "strašno traumatičnoj situaciji". Rijetko viđen ljigavac, još posebno u toj Stone Island jakni koju ne skida
  • ElDorado
    15.5k
    Ja bi ih pitao samo da mi nabroje tri hvale vrijedne građevine od društvenog značaja koje su naši arhitekti projektirali u zadnjih 30 godina u Zagrebu
  • Purgeri
    1.3k
    Neće ih se, srećom, puno pitati
  • Antee
    132
    neznam nisam siguran u to
  • Purgeri
    1.3k
    Ja jesam, sjeti me slobodno ako budem u krivu.
  • vjeko1701
    30.1k
    I nismo saznali apsolutno niš novo. Arhitekti stoje iza ovog i u potpunoj su nemogućnosti shvatiti perspektivu van svoje struke a navijače više nego očito ne gledaju kao nikakav faktor odluke ili nekog vrijednog čuti.

Birali su najbolja rješenja za nagrade i arhitektonske časopise a ne najbolji stadion. Vlada i Zagreb imaju metode po kojima mogu graditi nešto drugo, bilo kroz novi otvoreni ili pozivni natječaj. Ne očekuju ne se neke žalbe na ovu odluku žirija.

Najgore od svega je da se moglo imati stadion koji je iznutra za navijače a izvana za časopise, samo da postoji malo sluha i da se iskoristi malo logike.
  • Antee
    132
    niko sretniji od mene.ako tako bude
  • Dinaminjo
    2.5k
    Natjecaj se ne mora ponistavat.

Bazen spansko npr je kad bio natjecaj? 2017-2018. Kolko ima drugih natjecaja koji cekaju i dulje od realizacije. Sto bi bilo da je grad odlucio gradit 50m bazen? Nikom nis.

Naravno, da ne mislim da se ceka desetljece.
    Treba izmijeniti odluku o gradnji na dovoljan nacin da cijeli narjecaj bude nedostatan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet