• Oluja
    7.4k
    Mene iznenađuje što je u anketi ovo ruglo talijanskih pedera visoko rangirano, čak ispred Sirrah projekta koji je meni čak bolji od 3Lhd
  • NitkoBitan
    39.9k
    Iako ne vidim zasto bi novi natjecaj bio najgore rjesenje kad se sadasnji Maksimir ionako nece ni krenut rusit kroz godinu dana.
  • Herca
    83
    zbog one isplate...
  • SAS1987
    20.9k
    slovenac je reko — Masto
    Poslušah sad Slovenca — ElDorado

Ljudi, ime mu je Vasa! :lol:
  • Masto
    2.6k
    ma ironicno sam napiso cuje se po govoru odakle je
  • NORTE
    27.6k
    ako prode zalba cini mi se da ostaje isti ziri koji ponovno bira, a s obzirom da se radi o skupini mongoloida ne bi me cudilo da izaberu onaj jedini preostali stadion sa odvojenim tribinama. — NitkoBitan

Može li se promijeniti žiri?

Ovaj žiri stručnjaka je ispao totalno amaterski skup koji si je time obilježio karijeru, bez obzira što vjerojatno imaju podršku svoje stručne sekte.

Zašto bi isti ovako osramoćeni, u javnosti i pred naručiteljima koji novcem Zagrepčana plaćaju novi stadion, dobili priliku ponovno birati naš novi stadion?!
    Ozbiljno pitam.

Hoće li isti ti bahati i osramoćeni idući put izabrati najbolje?! Vidjeli smo prvi put što su izabrali, iako je bilo objektivno odličnih prijedloga.

Nama treba novi žiri sastavljen većinski od stranih arhitekata koji su već birali stadione na natječajima i znaju engleski kad im se objasni što se traži, nemaju problem s krafnama, razumiju važnost velikog parka Maksimir u neposrednoj blizini i znaju shvatiti čitavi prostor po pitanjima prometa i svega ostalog.
  • Denle
    1k
    Samo u slucaju ponovne organizacije natjecaja se moze promijeniti ziri. U slucaju zalbenog postupka, ziri ostaje.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Kakve su to glave zainatit ce se nakon otkantavanja njihovog remek djela i izabrat drugo najgore rjesenje i opet sve ispocetka, beskonacni dan.
  • Mi smo uz tebe
    270
    Nakon što je i premijer Andrej Plenković rekao da nije zadovoljan rješenjem koje je izazvalo negodovanje, natječaj će ili biti poništen ili će se odustati od ideje Talijana: 'Imamo vremena za provesti novi natječaj'

#24sata
  • DZG90
    583
    https://www.24sata.hr/news/ekskluzivno-vlada-nece-graditi-novi-maksimir-po-nagradenom-rjesenju-ne-mozemo-biti-gluhi-1157535?24sata_ref=frontpage-home
    Ne, nikako ne možemo biti slijepi i gluhi na negodovanje sportske i svekolike javnosti. Takav projekt ostaje za budućnost, za 100 godina i ne može se u njegovu gradnju ulaziti protiv svih. To je ukratko izjava koju smo dobili u vezi novog rješenja stadiona Maksimir od visokog dužnosnika bliskog Vladi koji nam je potvrdio da se definitivno neće ići i graditi po prvonagrađenom rješenju talijanskih arhitekata koje je izazvalo veliko negodovanje javnosti
  • Wallace99
    294
    za početak, u nekom novom žiriju, nama primarno trebaju građevinari i statičari. Arhitekata je bilo puno i previše. Ove pod prijetnjom tužbe treba obvezat da se odreknu honorara zbog nanesene štete i ignoriranja savjeta građevinske struke.
  • db-izbjeglica
    22.3k
    Ne, nikako ne možemo biti slijepi i gluhi na negodovanje sportske i svekolike javnosti. Takav projekt ostaje za budućnost, za 100 godina i ne može se u njegovu gradnju ulaziti protiv svih. To je ukratko izjava koju smo dobili u vezi novog rješenja stadiona Maksimir od visokog dužnosnika bliskog Vladi koji nam je potvrdio da se definitivno neće ići i graditi po prvonagrađenom rješenju talijanskih arhitekata koje je izazvalo veliko negodovanje javnosti — DZG90

razum je pobijedio...

neće 5-6 mlatimudana, od kojih 2-3 uopće nisu iz hrvatske, praviti za budale ljude koji će to platiti.
    nađite si bogatog privatnog investitora koji će plaćati vaše vizije
  • Wallace99
    294
    Mene zanima i tko je i po kojim kriterijima sastavio ovaj žiri jer od 6 arhitekata samo 2 su imali kakav takav doticaj sa sportskom infrastrukturom.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Ovo bi moglo znaciti odlazak bobana, a to nama stvara veliki problem, odlaskom njega vjv bi otisao i capellas i treneri koji su s njim dosli. Opet bi se islo u reorganizaciju kluba a pitanje ko bi to napravio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet