• CISCO
    988
    Čovjek nije izašao van procesa.

Izlazak iz procesa je:

"Dobar dan, ja ne želim sudjelovati u ovome, molim da me se briše kao člana ocjenjivačkog suda.

Odričem se svih naknada.

Želim sreću svima i sve najbolje u radu"

Ovako mu je bilo milije svaki put se ispričavati na nedolascima, ostati član ocjenjivačkog suda, pa povremeno posluhnut kaj mu ima za reći njegova zamjena/ica.

Pa odjednom imamo omage vladimira turine koji je eto vidi vraga skužio samo ovaj velebni dvojac arhitekata.
  • Benedikt
    342
    Vidio sam po internetu prikaze drugih dospjelih rješenja... ali nitko nije stavio link pa da se može na miru pogledati. Ima li ovdje itko link?
  • K3p
    483
    da se razmemo ima daleko boljih rjesenja od ovog stadiona. Al kakva betonjara ? Ti nevidiš da su to rupicasti paneli?
  • VE86
    191
    HDZ se udaljava od ovog rješenja. Pitanje je hoce li Možemo inzistirati na ovom ili ce zabiti novi autogol i krenut u obračune oko dizajna
  • ZG plavi 01
    633
    nemojte biti naivni ko francuske sobarice. Vlada i grad su jednako u ovome. Oboje financiraju 50 posto. Nije gradska vlast nista vise "kriva" za ovaj izbor od vlade. Meni je smjesno kak pojedini tu vjeruju da ce Plenkovic srusiti natjecaj jer vidi da smo mi nezadovoljni. On je dovoljno puta u ovih 10 godina pokazao koliko mu je stalo do gradjana. Ionako ce ko zna koliko para pokrasti i na gradnji ovog.
    Pokusavaju sad prati ruke, a vec su pokupili infekciju.
  • mali M
    10.7k
    a kaj imaju ulaziti u obračune kad jedni bez drugih nemogu. Financiraju fifti fifti stadion...mora se naći riješenje koje je svima dobro il' ništ od toga... Da nisu glumili sa reliktima prošlosti javnost bi im bila zahvalna... Sad moraju raditi damage controle..
  • Lighttt
    17
    Jel netko ima smisleno objašnjenje ako je već jedan od presudnih kriterija omaž Turini koji je prelomio na ovaj izbor. Zasto to nije navedeno u natjecaju da se trazi,pa da dobijemo 88 verzija tog pa valjda bi netko od tih 88 napravio od govana pitu.
  • mali M
    10.7k
    ma glume.. kakav omaž.. ako su to jedini napravili dva arhitekta koji su imali mogućnost insajderske informacije onda nek se ruši natječaj
  • scooniepenn
    7.5k

Tvojom kalkulacijom danas bi Allianz arena koštala oko 10.000 EUR po stolici, što mislim da je pretjerano, a Maksimir će koštati preko 5.500 EUR. Ako ukalkuliraš razinu luksuza i zahtjevnosti oba projekta i cijenu rada u Njemačkoj i Hrvatskoj o čemu mi onda dalje tu pričamo. Inače, prema službenim podacima Karlsruheov stadion je 2023. završen i koštao je oko 4.500 EUR po stolici. I budi siguran da Maksimir neće na kraju koštati 200 milijuna, već bliže 230 s očekivanim aneksima.
  • San Lorenzo
    24.3k
    Majko mila...ono kad skužiš razmjere koliko je nešto zapravo loše po tome da se ljudi neironično okreću hdzu i Plenkoviću u nadi da će spasiti stvar.
  • Hrdjavi
    219

A šta ako su oni ovdje prikazali Jug i Zapad? Pogledaj render cijelog stadiona iz zraka, ima drveća koje bi se vidjelo kroz rupu na jugozapadu.

Mi smo svi automatski pomislili kako se radi o Sjeveru zato što smo vidjeli to drveće
  • Logistika
    1.6k
    Za omaž starom stadionu pored novog nek postave jedan od reflektora starog stadiona. Kao vanjski postav klubskog muzeja. Puno su ti reflektori vidjeli. Dovoljna je uspomena. A ne da omaž ide kontra svake zelje
  • BiP1MD
    129
    Vidio sam po internetu prikaze drugih dospjelih rješenja... ali nitko nije stavio link pa da se može na miru pogledati. Ima li ovdje itko link? — Benedikt

Ovdje možeš skinuti pdf opisnih ocjena s grafičkim prilozima ostalih 87 ponuda:

https://app.filemail.com/d/pmyvcprmabweisq
  • Markelo
    4.1k
    Kola jure jako nizbrdo to je svima jasno, Hdz iz njih prvi iskače, logično. Neće ni možemosi dugo čekat, alibi se sam piše, "bez para od vlade ne možemo ništa tako da moramo njih pratit". Samo jedan to ne vidi i ostaje do kraja ščućuren u kolima sa nacrtom brutalističkog maksimira u rukama, govoreći "nepogrešivo naš"
  • fakin
    6.5k
    Ovo MORA biti pobjeda navijaca Dinama i pobjeda zdravog razuma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention