• VE86
    184
    HDZ na službenoj stranici reagira i kaže da osluškuje bilo naroda i da rješenje nije konačno. Uletit će ko spasitelji i spasit stvar pred izbore
  • R13S61
    748
    Ali ovo je toliko amaterski napravljen rad da slike ne pokazuju ni približno kapacitet stadiona...
    Dao sam si truda prebrojati stolice sa slike... Nije teško jer je sve simetrično pa je dovoljno bilo pola jedne tribine i pola druge...
    čak nisam oduzimao ni smanjenje redova kod ulaza i na rubovima tribina... Znači po slikama je maksimalni kapacitet stadiona 15664+lože!!!
    Kužim ja da je ovo samo idejni projekt, ali ovo je tragikomično i za idejni...
    Također dozvoljavam i određeno odstupanje i grešku, ali baš za više nego duplo, nema šanse
    7DWqxpd.jpeg
  • dinamofan
    80
    pa ocito preko 90 posto je..ne moras se hvatat za 70k to je receno tako..nije bas ni tocno 70k clanova ako cemo cjepidlacit
  • Bruh
    1.3k
    nije bezveze sad HDZ službeno izašao — Mathiasovi Chageri

Pa da jer nisu glupi da nakon što vide reakciju javnosti nastaviti braniti projekt iako im je mladež isto stala u podršku projekta hahahahaha
  • Dudu9
    2k
    Ovo sve izgleda kao da su skuzili malo para imamo ajmo izabrati najgore rijesenje to ionako neko nepoznat napravio, pa cemo mi to doraditi usminkat da to bude za 200mil, slicno kako se u Kranjčevićeva stadion pravi, nismo ni trebali natječaj ako su smatrali da nema novaca za dobar stadion
  • Warrior
    251
    Meni je stadion sve ljepsi i ljepsi, nakon prvotnog soka jer je sve sto nisam ocekivao, primjecujem sve vise detalja koji mi se sviđaju. Sigurno nije zasluzio toliko velik hejt kakav dobiva, kao ni Boban kojeg razapinju kao da je jedini koji je sudjelovao u odabiru. Sve mi se cini da su neki jedva docekali razlog da ga krenu napadati.
  • CISCO
    963
    https://www.vecernji.hr/sport/oglasio-se-autor-novog-maksimira-zelimo-biti-precizni-u-svemu-sto-komuniciramo-1998549

Pobjednički tim, uz Fantinija i Rossija, čine i Nikola Anđelić, Giovanni Campagna, Niccolò Pasti, Tommaso Salu i Massimiliano Selenati.

https://officekgdvs.com/publications/the-large-city

Title - The Large City

Office Without Office Academy of Architecture USI, Mendrisio (Fall Semester 2023 / Spring Semester 2024)

Faculty - Kersten Geers, Chiara Malerba, Guido Tesio

Students/ Fall Semester 2023 – Stefania Archilli, Luca Bonazzi, Stepan Bystrov, Emanuele Cipolla, Stefan Costache, Maria Vittoria Giani, Mara Mari, Maurin Matthys, Pau Miquel Jaume, Filippo Montagna, Kyrre Myreng, Martim Neiva de Almeida, Jinsu Park, Niccolò Pasti, Camillo Pasti, Martina Porcino, Rebecca Reggiani, Carlo Serra, Francisco Silva Santos, Ioana Suciu, Francesco Tucci, Carlo Valli, Thomas Whiting, Flavia Zorrilla

Ma sve je to slučajno ...da profesor, eto baš...al baš slučajno sudjeluje u ocjenjivačkom sudu iz kojeg nije izašao, već se samo ispričavao na nedolasku...i eto baš al baš slučano se nađu nekakvi likovi koji su u sobi do njegove na fakultetu...jer eto nikada se nisu sreli...al eto baš slučano su neki bili i studenti...

Sve je to naravno slučajno...

Kme-kme...eto on se ispričao na nedolasku...kme-kme...kaj hoćete palačinke i krafne...slušajte cvrkut ptica...kme-kme...ma ne bu tak hladno..trava će biti zero zelenija kada bu toplije vrijeme..

Ono...sve je to urota svemira.
  • Blueshadow86
    5.8k
    Meni je stadion sve ljepsi i ljepsi, nakon prvotnog soka jer je sve sto nisam ocekivao, primjecujem sve vise detalja koji mi se sviđaju. Sigurno nije zasluzio toliko velik hejt kakav dobiva. — Warrior

Kojih to detalja, ako smijem pitati?
  • Unodinoii
    198

Ako na uzorku od 1000 forumaša(članova Dinama) imaš 90 posto ljudi protiv nečeg isti postotak bi se prenio na uzorak od 70 000 (uz odstupanja od 3-4%)
    Izlazne ankete na izborima su ti najbolji pokazatelj- odmah u 19 sati znaš kaj se događa (uzmu 1000 random ljudi ispred birališa) - rezultati budu unutar 3-4% odstupanja
  • VE86
    184
    Realno za HDZ je pametnije da puste 6 arhitekata, senfa i Bobana da izbace smece od prijedloga. Da ih se ispaljuje, pa oni spase stvar. Nego da sve ide glatko
  • San Lorenzo
    24.3k

Ok, evo nije svih 70k nek je 80%, ma nek je i 70% bit ću darežljiv, davat izjave ko da su ljudi nepismena stoka i prezentirati nešto ovakvo kao zadnju riječ arhitekture je ispod razine...u ovu abominaciju ćeš nakon izgradnje, sljedećih 30 godina ulupat desetke milijuna eura na dozidavanje i oblaganje pleksiglasima što he već jučer netko i najavljivao kao utjehu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet