• ZG plavi 01
    625
    a to sto je Glavina hvalio ovaj stadion ti govori ti daje naznaku da ce Plenkovic kontrirati??
  • Davieboy86
    1.5k
    Možda jesu ali na stadionu Genta, St. Etienna i Partizana. Ne ide nekako uz našu urbanu tradiciju poguranu uz dašak maksimirskog povjetarca.
  • Doktor Kunić
    7.1k
    Ovo će propast, a mi ćemo zaglaviti na kranjči. Maksimir će nastaniti žirafe i slonovi
  • Keyser Soze
    21.1k
    Ovo će propast, a mi ćemo zaglaviti na kranjči — Doktor Kunić

Ovog je i mene malo strah. Ružan je stadion, al je nov i mi ćemo otići s ovim stadionom na višu razinu.
  • Batigol
    222
    bolje i to nego zasrati sljedecih 50 godina...
  • pešća
    2k
    Ak me ne bude na članskom danu pitajte za mene Bobana i Plejića u kojoj europskim državama ozbiljnih liga prolaze priče o propusima, rupama i cvrkutu ptica.
  • hardek
    13.3k
    Kaže umjetna inteligencija da se natječaj ne može poništiti bez sudskih sporova koji će trajati godinama.Isto tako kaže da vlada kao investitor i veći partner ima pravo od istog arhitektskog ureda tražiti veće ili manje promjene u idejnom planu. — Time

Ma ziher se da riješit nešto. To je neki mali arhitektonski ured, sjedne se za stol i objasni im se da je narod nezadovoljan i nađe se neki kompromis. Isplati im se neki dodak na ovaj iznos koji su već dobili i potpiše se neki sporazum da se odustaje od građenja stadiona. Nešto se uvijek može napravit, ako postoji volja
  • db-izbjeglica
    21.8k
    mi smo htjeli nesto sto jos nije gradjeno...
    Neko svjetsko cudo...
    — Batigol

ajmo opet, ovo je doslovno stadion kakav nogometni klubovi napuštaju, ruše ili temeljito rekonstruiraju.
    ovo nije nikakva revolucije, ništa neviđeno, ništa moderno, ništa posebno u pozitivnom smislu.

ako je stadion sa 4 odvojene tribine super, zašto je lyon napustio ovo?

slika.png
  • Batigol
    222
    ma pisem sto Boban i drustvo govore...
  • Brusa
    4.4k
    Isprike ako je već bilo, al ne mogu pratiti sve, ova tema više gori nego "Transferi" u najboljim danima. Uglavnom zanimljivo:

Edit: za one kojima se ne da otvarati i čitati sve, najvažniji dio:

Jedan od inozemnih članova ocjenjivačkog suda je Kersten Geers - redoviti profesor na cijenjenoj Accademia di Architettura di Mendrisio (USI).
    A tko predaje i radi na toj istoj akademiji? Upravo pobjednik natječaja -Tommaso Fantini.

Meni, inače kako izgleda nas samo Plenky može spasiti sada ako kaže da država ne da lovu za to. Dakle, ili ovo ili opet hdz for the win :rofl:
  • Davieboy86
    1.5k
    Jesmo ovdje Swabama j…. mater 98-e?
  • lokalni taksist
    34
    gdje je to izjavljeno? Zvuči suludo. Promaklo mi je.
  • flajšmašina
    530

Pa nemora se gradit stadion, samo se mora honorar isplatiti koji je obecan natjecajem.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Jesmo ovdje Swabama j…. mater 98-e? — Davieboy86

upravo tu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url