• Medvedgrad
    969
    nije moglo bez Beograda?
  • Doktor Kunić
    7.1k
    ovdje bi mogli i rafale parkirati. Ovo je ko pentagon tvrdo
  • rioda
    18.6k
    A ja sam uzeo slobodno sa posla da pratim ovaj povijesni događaj. Zbog svih vas koji ste tamo svaku utakmicu ,i po kiši i po snijegu iskreno se nadam da bude natkriven. Meni je praznik svaki put kad imam mogućnost doći ,što nije baš često zbog daljine. Sa nestrpljenjem očekujum 13.00 sati — Kujtim Shalla

Kako si proveo slobodan dan? :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    9.5k
    Izašao je i prijedlog Zaha Hadid studija:

https://www.instagram.com/p/DdrR35mADzJ/

Solidno, ali očigledno preskupo. Za ovo se baš vidi da bi probilo budžet i to barem za 1,5 puta.
  • Gemišt86
    680

Pa jebemu, iako nije bio na clanskom danu, nemrem se sad sjetit ko je od prisutnih na clanskom danu pred 3 mjeseca pricao o novom maksimiru, svakako netko ko je sjedio pored bobana koji nije dematirao nista od recenog, a receno je bilo prakticki sve isto ko sto je naukovic pricao u podcastu. Pa valjda su onda vise manje svi puhali u isti rog u tom trenutku o tome kako treba maksimir izgledati u buducnosti. Pa zakaj onda nebi i naukovic onda objasnjavo. Kaj, sad odjednom se njega nije pitalo? Da, mozda je boban bio u ziriju, al jel moguce da se nije sa nikim savjetovao o tome kaj bi moglo bit najbolje za dinamo i da je na svoju ruku odlucio da je ovo najbolje? Dosad je dosta bio naukovic ukljucen, e pa sad za kraj njega necemo ukljucit.
  • Pacho
    21.1k

Jel mozemo imati temu/post/stovec sa svim rjesenjima? Bas me zanima sto su sve odjebali
  • NB86
    17.7k

Ovo mi je previse dubai đir, al naravno bolje nego sta smo dobili
  • djusko
    17
    Znači Tomašenko i Plenki su nam jedina šansa sa ovaj projekt ne prođe. Naravno uz protest nas navijača.
  • Goran86
    274
    Drugo rjesenje bi za mene bilo prihvatljivo. Postoji li ikakva pravna mogucnost da se naknadno ovo drugo po redu rjesenje proglasi pobjednicko?
  • K3p
    474
    Pa upravo u tome i jest stvar da su to osobe koje su tamo došle odabrati arhitektonsko rješenje koje im je najbolje. To je možda arhitektonski najbolje rješenje, ali nije najbolji stadion i nije ono što smo željeli i trebali.
    Svi smo bili uvjereni da ce se žiri voditi onime što nam treba i sto je Nauković ispričao. No oni su dovedeni da odaberu ono što im je najljepše ili će biti nešto arhitektonski upečatljivo. I sad imamo ovo idejno rješenje. Može li se od toga doći do onoga što mi želimo. Ja mislim da može, al uz dosta preinaka. Trpi li to naš budžet, neznam. A imam dojam da je i taj budžet odigrao ulogu u odluci.
  • superhik
    12.9k
    Talijani iz zajebancije poslali svoje chatGPT riješenje i pobjedili
  • Gemišt86
    680

Zapravo samo Plenky, Promašenko je jasno zauzeo stav, a ovaj drugi je malo pametniji nadam se pa ce prespavati i ujutro donest pametnu odluku i skupit politicke poene.
  • BBBaranja
    5.1k

Glasat ću doživotno za hdz, samo dajte nek se poduzme nešto..
  • BBB Mataa998
    2.9k
    Blize se izbori i to bi Plenkiju bio jos jedan nacin da udari po ovim sektasima,da li on tu nesto moze napraviti ne znam ali treba pokusati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet