• Bosskovitz
    21.5k

Mala digresija, ali s nekim navijačima koje ovaj klub ima, a ističu se u komentarima po društvenim mrežama, neprijatelji mu stvarno ne trebaju. Nemam jednu lijepu riječ za njih. Klubu ne daju i ne žele dati ništa, od kluba traže sve, i još seru po svemu.
  • deda
    48.5k
    Ljudi nemaju nos za posao najblaže rečeno. Svi idu gledat ruševine po svijetu pa što nebi Maksimir.
  • Bosskovitz
    21.5k

Kako je jedan prijatelj iskomentirao: pulska arena je u još gorem stanju, pa svejedno svi slikaju i posjećuju.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ja bi i maketu uzeo, onu na slaganje, puzzle il fiksnu ak stavite u shop :grin:
    Rusevan je, al je nas.
  • deda
    48.5k
    Zato su navijači navijači, a posao tj. upravljanje kluba nek prepuste ljudima koji znaju posao pa nek ih ocjene nakon 4 godine.
  • Paggini
    101k
    Ja bi i maketu uzeo, onu na slaganje, puzzle il fiksnu ak stavite u shop :grin:
    Rusevan je, al je nas.
    — Efes Pilsen

AJME, DA! DA! Apsolutno, može biti čak i premium proizvod, za premium kvalitetu, pa bude u staklenoj kutiji, pune tribine, udarna krpa od boysa, možda i zastave, joj slinim već...

Da i unuci jednog dana znaju kako je taj amfiteatar uspomena izgledao
  • xavier
    12.1k
    Ja bi i maketu uzeo — Efes Pilsen

Kontaktiraj bivšu nutricionisticu Hajduka :cool:
  • NB86
    17.7k
    Ja isto bez zajebancije podrzavam ideju makete maksimira, nek bude i premium proizvod, jer kroz par godina ide u povijest pa da nam ostane svima zanimljiva uspomena u obliku makete
  • Mali Zeus
    22.2k
    Mala digresija, ali s nekim navijačima koje ovaj klub ima, a ističu se u komentarima po društvenim mrežama, neprijatelji mu stvarno ne trebaju. Nemam jednu lijepu riječ za njih. Klubu ne daju i ne žele dati ništa, od kluba traže sve, i još seru po svemu. — Bosskovitz

Gledam neka tetka na fejsu zone se zgraža da se karte naplaćuju jer je to ruševina i da ona nema s kćerima gdje na wc. Zaključila je s konstatacijom da nema namjeru ići u razgledavanje. :fear:
  • xavier
    12.1k
    Komentari ispod tekstova na portalima i društvenim mrežama, bez obzira o kojoj temi i portalu se radi, uvijek su dno dna i ne bi ih uzimao kao nešto releventno za bilo što.
  • Pop corn
    8.9k
    Brojka od više od 1000 ljudi u 44 termina sve govori. Lova je tu sporedna iako na kraju zašto klub ne bi tu imao pristojan prihod
  • NitkoBitan
    40k
    Suradnja Dinama i Lega bi bila brutalna.
  • Šteco
    2.1k
    Nadam se da ovaj put nisam zakasnio. — Šteco

Update: Nisam. :cool:
  • criticus
    9.6k
    Mala digresija, ali s nekim navijačima koje ovaj klub ima, a ističu se u komentarima po društvenim mrežama, neprijatelji mu stvarno ne trebaju. — Bosskovitz

Malo me čudi što ovo tebe čudi :smile: . Nakon svega besplatno i još ti platim kobasicu ti kvazinavijači bi tribali platit da dođu vidit stadion hej?!
    Al ajmo s pozitivne strane, kad sam reka prijatelju da skupljamo lovu na zoni za plavog prijatelja pita me je samo koliko? 200? Uplatim ja sam. Ima i takvih.

Brojka od više od 1000 ljudi u 44 termina sve govori. Lova je tu sporedna iako na kraju zašto klub ne bi tu imao pristojan prihod — Pop corn

Kužim šta oćeš reć al lova nikako nebi tribala bit tu sporedna. Ja se nadam da su ove ture klubu dosta isplative i svaki navijač bi triba bit sretan s tim.
  • SAS1987
    20.9k
    Suradnja Dinama i Lega bi bila brutalna. — NitkoBitan

Lego bi fino zaradio ak bi napravili sve makete te rendere :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url