• Nino Bule
    14.5k

mene je iznenadilo da je svima iznenađenje ovo sto je milic rekao, ja ocekivao nakon njega da ce sad svi iznjet konkretne planove a ono "bit ce, radi se, pregovara se". Nemaju jos dogovor oko zamjenskog stadiona. Ovo za vladu mislim da je istina, samo sto pretpostavljam da ce to bit par milijuna za maksimir, par milijuna za krov rujevice, par milijuna za obnovu poljuda, na kraju 10 mil eura od vlade na 3 stadiona i doci ce hdz-ov premijer na rezanje vrpce kao da ga je on napravio.
  • NitkoBitan
    19.1k
    par milijuna za krov rujeviceNino Bule

Malo da predem u off-topic ali po meni je ovo najvise upalo u uho od svega. Znaci u planu je krov... baj baj Kantrida za sva vremena, Rijecani ce biti presretni. Krov, spojit tribine i imamo Pampas br2.
  • M77
    472
    Osobno, ovo sve ne jebem ni 2% dok se ne krene u izgradnju zamjenskog stadiona jer bez njega nema ništa...
  • Logistika
    1.3k
    15xxnvfw2jm3hby1.jpg
    mediji već grade hahahahahaha
  • Smotanihaker
    771
    Jedino je kod nas gradnja stadiona posao stoljeća. Lol
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Volio bi da se varam, ali meni sve nešto kao svi hoće, svi se slažu, a ništa konkretno da kažu.marcio amoroso

Oni bi se jebali, ali ne bi da im uđe. :smile:
  • xavier
    12.1k
    Osobno, ovo sve ne jebem ni 2% dok se ne krene u izgradnju zamjenskog stadiona jer bez njega nema ništa...North Rtc

U trenutku kad krene izgradnja zamjenskog stadiona možemo se oprostiti od Maksimira jer bi po meni bilo suludo ići u takav projekt. Samo stadion pored ovog ili izgradnja u etapama dolaze u obzir.
  • Patak
    3k
    S tim da gradnja pored postojećeg može krenuti odmah ako se sve strane dogovore. Osim toga rušenje postojećeg i košta i zahtjeva vrijeme. Kolika je uopće cijena samog rušenja? Je li to netko procijenio?
  • SAS1987
    15k
    Je li to netko procijenio?Patak

Cca 5 000 000 - 6 000 000€.
  • Vučko53
    236
    Ako se i krene u natječaj, morat ce se napraviti ogroman pritisak da ovakve gluposti kao Bariceve na tri etaza ni slucajno ne produ.
    Ne znam postoji li igdje na svijetu stadion od 30k na tri etaze, ali eto nasi vrsni strucnjaci su i to uspjeli smisliti.
  • GZomanid
    688
    Trebalo bi se izjasnit prije nego krene natječaj ,inače je već kasno..
  • Švabo86
    68
    Meni nije jasno zasto se stalno potencira zamjenski stadion. Istok ionako nije u funkciji, pa srusi prvo njega i gradi novu tribinu. Ili od jednom istok i jug srusit i pravit 2 tribine, pa nakon toga sjever i zapad. I moglo bi se u to vrijeme stalno igrat na Maksimiru. Tako trenutno rade u Stuttgartu, a na isti nacin je to rijesio Kalsruhe. Ako to mogu klubovi iz Bundeslige, zasto se kod nas nebi moglo tako?
  • Vučko53
    236
    Zato sto kod nas travnjak i cijeli stadion vrlo vjerojatno nece biti na istoji poziciji vec barem 50ak metara dislocirani
  • Logistika
    1.3k
    Koji je njihov plan ja nisam skuzio,ako se radi "zamjenski"...jel se sreduje Kranjča...do sad nije bilo jednog,sad bi odjednom tri stadiona gradili,muzej,kuću nogometa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.