• xavier
    12.1k
    Ne znam zašto mislite da je to što Barić želi uopće previše relevantno? Radi se o arhitektu koji promovira svoje rješenje, bio je "kandidat" za gradonačelnika da bi se zatim priklonio Bandićevoj stranci...stvarno mislite da će se njega puno pitati u ovom odnosu snaga?
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ne znam zašto mislite da je to što Barić želi uopće previše relevantno? Radi se o arhitektu koji promovira svoje rješenje, bio je "kandidat" za gradonačelnika da bi se zatim priklonio Bandićevoj stranci...stvarno mislite da će se njega puno pitati u ovom odnosu snaga?xavier

Baš to, ako ikada krene, projekt će vjerojatno ići na natječaj...može projektirati bilo tko iz te branše.
  • Jaro
    7.7k
    191
    Osobno, ovo sve ne jebem ni 2% dok se ne krene u izgradnju zamjenskog stadiona jer bez njega nema ništa...
    North Rtc

Ne fermam no 0,5% dok osobno ne udjemna novi stadion... A to se vjerujem nece desiti dok sam ziv tak da...
  • xavier
    12.1k

Upravo to. Svaki dan čitam ove "ne smijemo dozvoliti da bude ovakav", "mora biti onakav", "treba to i to"...kao da se ja uzbuđujem kako će izgledati idući intergalaktički svemirski brod koje će ujedinjene države svijeta izgraditi :yawn:
  • SAS1987
    15k
    Mozete biti mirni jer dok nema rendera projekt jednostavno nije ozbiljan.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ja bi počekao barem kamen temeljac il dva. Naravno simbolički, ne na Maksimiru, negdje oko, tek tako da izaslanik vlade može održati govor. Da se zagolica mašta.
  • Fanboy
    2.8k
    Baš čudno da su prebacili na gradnju stadiona u vrijeme najvećih afera, uhićenja oko INE itd.

Bespotrebna rasprava,kad netko izađe i kaže papiri su sređeni i novci te ulagači spremni onda možemo o tome. Ovo je mlaćenje prazne slame, prodavanje magle.
    Njima je profesionalno laganje u krvi...
  • Ali
    2.2k
    Svima pase ovo balamudjenje oko izgradnje stadiona:
    1. Grad Zagreb - novi model smeca za sada nije krenuo kako su planirali, plinara i zet su u ogromnom gubitku nemaju rjesenja - pase im da bace neku dimnu bombu gdje ce se ljubitelji sporta i ovi drugi raspravljat tjednima..
    2. Vlada RH - najnizi rejting u dugo dugo godina iza, afere INA, zdravstvo kolaps, natalitet/popis stanovnista... - pase im da se okrene prica o gradnji stadiona, gdje kako jer se peljeski most istopio a pruge nisu krenuli...
    3. HNS - nakon navrat nanos skrpanog ugovora nakon izlaska onih svedjana kada su spasili se kroz t-com/super sport... nema napretka lige, realno nemaju kome preprodati tv-prava dalje, jer samo jedan klub igra eu natjecanja, hnl je na barem tri cetiri mjesta nizem rankingu u usporedbi prije par godina. Infrastruktura ocajna, prestigli su nas svi savezi u svijetu... obecanja o kampovima se nemogu vise reciklirati... - pase im da kazu evo podrzava nas uefa idemo (to su bar 20 puta za mog zivota pricali) u gradnju...
    4. GNK Dinamo - rezultat ih mazi ali sve ostalo je u 'urcu, nema jasne vizije upravljanja , tko donosi odluke ? - pase im da se izvade neki projekti i prica evo mi bi ali fali zeljiste, odluke...

A cinjenica je da nitko nista nije napravio, to sto se par pita netko sa nekim sastao je NULA, jer vidjeli smo sinoc svi hvale svoj tabor a nisu u stanju sjesti sve 4 strane i dogovoriti jasne zadatke i rokove. Tko ce biti nositelj projekta, tko financijer, tko ce biti projektant, tko izvodjac... pa na sve odgo ore da dutra krenu nemamo odgovor za najmanje dvije godine radi rokova.za natjecaj, zalbe itd...
    Moj zakljucak je da je sve samo produkt PR savrseno tempiran... i niti jedan predstavnik ove cetiri gore navedene strane nece za svog mandata potpisati niti jedan ugovor vezan za maksimirski stadion. A to je za neke 2godine a nekima 4-5g...
  • puxigadjurdja
    1.8k

ovo treba kao press release poslat svim medijima, gradu, klubu i HNS-a.
  • über alles
    1.6k
    Tog barica sto dalje od projekta
  • NORTE
    12.2k
    Zanimljivo, Grad ne želi dati kune za stadion u Maksimiru (i ne treba, da se razumijemo), ali želi financirati stadion u Kranjčevićevoj :lol: :lol:
  • SAS1987
    15k
    Zanimljivo, Grad ne želi dati kune za stadion u Maksimiru (i ne treba, da se razumijemo), ali želi financirati stadion u Kranjčevićevoj :lol: :lol:NORTE

Meni je bilo zanimljivije da su odmah što su saznali da bi država sufinancirala stadion Maksimir počeli žicati da je taj novac potrebniji "jedinoj dvorani u Zagrebu u kojoj se igraju ledeni sportovi" :rofl:
  • miro
    4.7k
    ja sam dobio drugi dojam. Meni se čak cini da se Zagreb već dogovorio s Dinamom i da ne trebaju (možda i ne žele) državni novac - vjerojatno kako bi mogli bez države upravljat tim stadionom, pa su rekli ajde tu lovu preusmjerite na druge sportske objekte. Kažem, možda griješim, ali tako sam ja to jučer čuo kad se policajac osvrnuo na državni novac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.