• Mali dioničar
    16.1k
    Ili jednostavno Zagreb nije moderna europska metropola? :smile:
  • xavier
    12.1k

Najgore je od svega što smo se svi malo po malo na to navikli. Naravno da svi znaju kakva je situacija, ali uglavnom ne uzimaju to tako dramatično kako zapravo je. Da gledaš dokumentarac o takvom stadionu negdje u Africi, rekao bi "to se može samo tamo dogoditi", a dogodilo se u glavnom gradu jedne od članica europske unije.
  • Crusades1986
    13.4k
    Bar smo u nečemu jedinstveni u Europi :grimace: :roll:
  • marcio amoroso
    37.5k

Živim u modernoj europskoj metropoli i bio sam u još dosta njih. Jeste Zagreb moderna europska metropola po svemu, po stadionu nažalost nije ni blizu.
  • Mali dioničar
    16.1k

Slažem se. Ima do svih, ali najviše je do Dinama.

Osobno sam za to da Grad Dinamu pokloni Maksimir i da Dinamo tu svojim parama napravi stadion. Realnost je da Grad to neće napraviti i da Mamićima nije u primozgu investirati Dinamove novce u stadion. Isto tako, pravedno je da iza Bandića i Mamića ostane i ovakvo doslovno ruglo vidljivo golim okom.

Pravno gledajući, Dinamo je jedan veliki zaštićeni stanar koji parazitira na tudjoj imovini, a vlastitu si nikad nije htio kupiti jer je pare trošio i troši tako kao troši.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ja ne vidim razlog da se sada ne sruši tribina istok i ne krene se raditi nova, jug također. Kad se te dvije tribine naprave može se srušiti zapad. Istok pomaknuti za 20-30 metara prema jugu da se dobije mjesta za malu tribinu sjever i to je to.
    Istok 7, jug 3, zapad 7 i sjever 4.
  • xavier
    12.1k

A što s postojećim sjeverom?
  • Mali dioničar
    16.1k
    Ja ne vidim razlog da se sada ne sruši tribina istok i ne krene se raditi nova, jug također.marcio amoroso

Jasno da se to može.

S druge strane, na Sveticama se može napraviti novi stadion s normalnom dinamikom radova.
  • marcio amoroso
    37.5k

Ništa. Valjda se ti uredi mogu iskoristiti. Sa tribinom ništa. Prekriti je i ćao, ionako se od krova nebi vidjela.
  • marcio amoroso
    37.5k

Svetice su očigledno planirane za nešto drugo, nažalost.
  • Crusades1986
    13.4k
    Ako ce se radit novi Jug mislim da bi bilo najbolje da bude istog oblika kao i ostale 3 tribine. A ne da se ove 3 ravne, a jug je polukružni.
  • marcio amoroso
    37.5k

Normalno, to je svima jasno.
  • Cosey
    519
    A korona i potres im došli kao naručeni.

Tko da u ovo doba odvaja za stadion?
    reziser

Korona i potres su svojevrsna prilika da se stadion napravi.

Najveća podvala u vezi stadiona je cijena. Nismo jednom spomenuli Groupama Arenu ili stadion Spartak Trnave koji su lijepi, funkcionalni i cijenom prihvatljivi.
    Kada god neki projekt stadiona izađe u javnost uvijek se to radi o nečem nerealnom i nepotrebnom.
  • reziser
    6.9k
    Korona i potres su svojevrsna prilika da se stadion napravi.Cosey

U normalnim gradovima da.
    Kod nas ne.
    Kod nas izlika da se NE napravi, na žalost.
  • SAS1987
    15k
    Ja ne vidim razlog da se sada ne sruši tribina istok i ne krene se raditi nova, jug također.marcio amoroso

Razlog je u tome da niti grad niti dinamo ocito nemaju interes rjesiti problem stadiona. Njima je dovoljno dobar kakav je i ako slucajno ne dobiju licencu Uefe onda bi mogla početi mini panika i neka ad hoc rjesenja poput premestanja potrebnih prostorija iz juga ili zasilno krpanje juga.

A ako stadion ne dobije licencu mislim da cemo igrati u Ljubljani. Bit ce spika da je stadion stradao zbog potresa, da Rujevica nije dovoljna za 2, 3 klube a Čeferin sigurno želi da se neke grupne faze igraju u Ljubljani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.