Slagao se ti s nečime ili ne, on je ipak stao na ulicu svojim imenom i prezimenom iza neke ideje.
Bilo kakav aktivist, koji izađe javno i bori se za neka svoja stajališta i prava ima moje poštovanje, bez obzira slagao se ja s time ili ne. — Papastrumf
Frende, na žalost si u pravu.Hrvatski desničari su uglavnom lopovi. Pokažite mi jednu poštenu opciju na desnom krilu i nju ću odabrati...jer sam i sam konzervstivan, međutim, nema takve. Ne možeš bit patriot i krast svoj grad i državu. Eventualno Troskot, ali ako i glasam za njega kao gradonačelnika to ne znači da će u skupštini proći i onda će ponovno koalirat s hdzom ili Škorom i moj glas je onda iskorišten opet za pakt s kriminalom.
I ja sumnjam da ce ici koalicija most i mozemo ,ali zapravo ni to nije nimalo iskljuceno bez obzira na njihovu preudaljenu ideologiju.Teško da će koalirati. Mislim da su ideološki preudaljeni. Tu ovim ljevičarima problem stvaraju ove babetine iz razno raznih udruga, a Mostu povezanost sa crkvom...
Pokažite mi jednu poštenu opciju na desnom krilu i nju ću odabrati — Aggro
Slazem se s tobom.Je li se takav, pun velikih ideja i sanja, sav idealističan i gorljiv za svjetsku pravdu, u stanju pragmatično boriti s bitnim problemima grada - bumo vidli. Želim mu uspjeh, naravno, ako izbore dobije.
I tu se slazem s tobom. Samo je problem u tome kaj ce vjerojatno morat s nekim koalirat da bi imali vecinu u skupstini, a to bi mogao bit škoro ili hdz i onda je to opet problem, kao kaj Aggro veli. A ubiti, bumo vidili, ko bu koga hahaMeđutim, Most smatram pristojnom konzervativnom opcijom, ako hoćeš i domoljubnom, bez ikakvih naznaka lopovluka.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.