• kajsitilud
    1k
    histericni daj si mira malo. Ako ga komentiramo ocito onda ima razloga. Sigurno ga ne komentiramo jer ga neko mrzi. Covjek je igrac Dinama, al nazalost kvalitetom ni blizu prve opcije.
  • don
    16.2k
    ajde u skokovima od mojih komentara. Da ne dobijen ban.

al nazalost kvalitetom ni blizu prve opcije.kajsitilud

di san reka da je za prvog golmana?? Utipkaj moje ime na ovoj temi pa vidi šta pišen. Ali ne znan koliko si sposoban za to.
  • San Lorenzo
    22.1k
    Jednostavno smiješna pojava na golu, smiješna...lopta se šeta po petercu, igrač Lokse s 4 metra sa sredine peterca upućuje udarac.

Činjenica da par preostalih branitelja njegovog lika i djela upada u trans i kolektivnu euforiju nakon Maccabija i prve obrane nakon mjesec dana je tužan pokazatelj koliko je nisko pao kriterij za golmana Dinama, od Livakovića i najboljih 11 EL, te statistički najboljeg golmana SPa do ovog tipa.
  • FazeN
    2.6k
    Neovisno o današnjim golovima, nije za prvog golmana jednog velikog Dinama i to je to.
  • kajsitilud
    1k
    uh kamo srece. Nebi moro citat o tovarima i sucima cijeli dan, razmazenoj zagrebackoj publici i dizanju na noge na svaku temu.

di san reka da je za prvog golmana?? Utipkaj moje ime na ovoj temi pa vidi šta pišen. Ali ne znan koliko si sposoban za to.don
    Pa nisam ni reko da si ti reko da je hahaha
  • rokikaciga
    6.1k
    igrač Lokse s 4 metra sa sredine peterca upućuje udarac.San Lorenzo

I ubacuje se Teu koji gleda i gleda loptu i ima metar prednosti ispred Vukovica..
  • Ijayi Atiemwen
    4.2k
    Na poluvremenu bi mi Filipović ušao, bez razmišljanja
  • don
    16.2k
    ko te tjerao do sad? :lol:

Pa nisam ni reko da si ti reko da je hahahakajsitilud

pa meni odgovaraš, logika mi nalaže da osobi kojoj upućuješ to ima drugačije mišljenje.
  • San Lorenzo
    22.1k

Stari baciš se na tu loptu i skupljaš ju, ne skakućeš ko čimpanza po crti i nadaš se da će te nešto napucat
  • rokikaciga
    6.1k
    Teo je vise kriv nego Neva. Kak ti se Vukovic moze ubacit sa metar prednosti? Kak?
  • kajsitilud
    1k
    pa niko, al zbog specijalaca poput tebe smo nazalost izgubili kvalitetne forumase kojima je ocito dopizdilo citat ovakve glupe prepirke poput ove. Napiso sam da je lik los, kaj ne smijem? Ja sam isto debil kaj se kacim na ovakve upise.
  • Marley
    5.1k
    ???

O cemu tocno pricamo sad nije mi jasno?
    Sidjem dolje na poluvremenu, otvorim Zonu, i vidim spominje me se iz cista mira i proziva, jel mi nesto promaklo ili?
    Nije ti ovo ok.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Momak se baca ko da ima slomljen kuk pa mora pazit kako da padne da se ne polomi jos vise.

Pada ko klada, usporen snimak.
  • San Lorenzo
    22.1k
    Dario Špikić golmanske pozicije, jedna dobra utakmica mjesečno, prvih 11 zagarantirano laganini.
  • don
    16.2k
    primjetio san da voliš zamišljat imaginarna događanja.

Ja sam isto debilkajsitilud

ajde u tom ćemo se složit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal