• San Lorenzo
    21.2k
    Skidam kapu za dosadašnji dio sezone.
  • Crusades
    17.9k
    Doktorski nastupi za sada.
  • Keyser Soze
    15.6k
    Moj golman!
  • BBBaranja
    3.9k
    Ne šmekam ga i često ga s razlogom kritiziram,ali danas ga moram pohvaliti..
    Bravo Neva :clap:
  • Omake
    11.3k
    S ovakvom formom bi mogao i početi koju utakmicu za reprezentaciju do kraja sezone.
  • Mr Anderson
    13.5k
    Neva u skladu s očekivanjima, barem mojim, kad je zdrav, reprezentativni potencijal. Kad se samo sjetim komentara ovdje...
  • rokikaciga
    4.6k
    Pokazuje ono sto je pokazivao u 23 24 sezoni. Samo naprijed Neva!
  • Mladi Starac
    379
    Sjajan Neva, skinuo par ključnih obrana. Samo nek tak nastavi. Vidi se da mu je trebalo ovo za samopouzdanje.

Ajmo!!
  • hardek
    5.7k
    Kao u najboljim danima, nadam se da je ozljeda iza njega i da će biti cijelu sezonu na 100%
  • Marley
    4.7k
    Srce k'o kuća :heart:

Nimalo iznenadjena, jer ZNAM da moze, znam da ima sve sto nam treba. Presretna veceras zbog njega.
    A za sve ove koje zivcira sto i kako pisem, evo jos malo srceka, pa neka pati koga smeta:

IVANEEEE MAJSTOREEEE :hearts: :hearts: :hearts:
  • Mazalo
    399
    Danas je bio baš posebno nabrijan i unutra, toliko emocija i slavlja na obrane nisam dugo vidio kod njega.. bravo Neva, ovakvog te trebamo
  • Mladi Starac
    379
    jer ZNAM da moze, znam da ima sve sto nam trebaMarley

ma on definitivno može, sjajan je on golman, samo imam feeling da je kod njega samopouzdanje bilo koma. ono, baš da mu je radila više glava nego skill.
    zato sam i hepi zbog ovakvih tekmi i obrana. to je sve boost za njega ko golmana. samo nek tak nastavi.
  • NVKOD
    6.8k
    Danas odličan nastup, pun samopouzdanja i definitivno se možemo njemu zahvaliti na sva tri boda. Koliko je samo zicera skinuo! Vidi se da je i njemu puno lakše kad ima bedem od obrane u vidu u Domingueza i McKenne (što je i logično) i samo neka tako nastavi i dalje.

Čim je čuo da bi možda Livi mogao doći tu, odmah je ubacio u tri brzine više. Takav nabrijan nam treba stalno, nadam se da se riješio nekog straha, treme. Još kad se obrana dodatno uigra, još lakše će i njemu biti.
  • Sajla
    12.3k
    Ovo je Neva kakvog smo već gledali, drago mi je da se vratio. A s ovakvom obranom ispred sebe mogao bi biti ugrožen rekord clean sheetova u sezoni. Livi ih je imao 19 u sezoni 21/22.
  • Jurki
    19k
    :heart:
    Još kad se obrana dodatno uigra, još lakše će i njemu bitiNVKOD

Kad golman ispred sebe ima ljude koji ulijevaju povjerenje taj bu skinul kaj inace nebi.

Rijecani su danas imali 2 precke, ali mi se konacno vrnul onaj osjecaj sigurnosti.
    "Livijev dvorac" ocito radi nove temelje :heart:
    Prosle sezone je bilo kontra.. bilo je dobro kad je lopta bila na suparnickoj polovici u svakom drugom slucaju je tlak isel na 300.

Bila bu ovo jako lepa sezona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.