• fakin
    2.1k
    Ima 7 utakmica do kraja polusezone, neka svih 7 odradi vrhunski, neka u njih 5 skine mrtvace i bude igrac utakmice i vjerojatno se nece onda na zimu ni trositi pare na livakovica

Ali najlakse je kmecati i uvrijediti se ko neka frajlica
  • Efes Pilsen
    13.7k
    Meni je dosta prolongiranja i cekanja mitskog Neve da uhvati formu. Sto prije Livakovic moze doci i treba doci. Znaci momentalno ako moze.
  • Jurki
    20.6k
    dobio je on i vise nego dovoljno prilika.
    Cijelu njegovu dosadasnju karijeru kaj se moze reci da je bilo dobro bila je polusezona u Varazdinu i polusezona u Rijeci i par bljeskova kod nas.
    Ostalo za brzi zaborav.
  • Marley
    5.3k
    Je, Ivan je bas poznat po tome da hoda okolo i zali se kak je ljut i uvrijedjen, pogotovo medijima. Mozes mislit.
    Neki dnovinarski crv nesto prosere, drugi ga iskopira, sad ce i svi ostali. Koga briga sta je zapravo, glavno da zvuci zanimljivo i pogodno za stvarati konstrukcije i neutemeljene zakljucke. Naravno, uz neizostavne osude navijackog puka. A pojma nemate, skupa sa mnom, ni sto se dogadja u svlacionici, a pogotovo sto je kome u glavi.

Tko god bude branio sutra, branit ce, i neka mu je sretno, uz vjeru u trenere da je najbolji izbor u ovom trenu.

Ali preeeklinjem vas, ostavite decka na miru vise s ovim neprekidnim mrcvarenjem. Ako nista drugo, sjetite se da se nijedan igrac ne stavlja sam u igru! Pa jebemu vise ne moze ni repka odigrat, a da se po njemu ne sere.

I tko god mi ima potrebu napisati nek ne serem i ne drzim prodike ovdje, nek mi slobodno i sutra na stadionu kaze. Ja iza svojih rijeci i stavova cvrsto stojim i ne okrecem se kako vjetar puse.
  • Praskaton
    4.6k
    Bio sam dugo i predugo u taboru onih koji su vjerovali u Nevistica al Kova mora shvatit da je doslo vrijeme za promjenu.Imao je dovoljno šansi za zadržat jedinicu.
    Nije fer ni prema Filipovicu da ne dobije priliku kraj ovakvog prvog golmana.

Svi se nadamo Livakovicu al nama odmah treba netko tko će pozitivno utjecat na ekipu i rezultat
  • mali M
    9k
    slažem se s tobom što se tiče ovog hvatanja za novinarske napise.. pa ljudi moji do jučer smo pljeskali Bobanu kako je otpilio novinare, a danas se neki nahranili već bljutavošću koji ovi izbljuju..
    Stvarno se divim vama koji čitate javne medije, pogotovo za informacije o Dinamu.,

Ali preeeklinjem vas, ostavite decka na miru vise s ovim neprekidnim mrcvarenjem.Marley

što se ovog tiče, a Marley... ponavljam kao i na drugoj temi.. ovo je forum core navijača Dinama.. Koga bi ti da mi komentiramo kad Neva loše brani? Posavca?
    I moje neke favorite tu redovito popljuju pa probam izargumentirati zašto mislim da su u krivu i to je to.. koji je smisao na javnom Dinamovom forumu tražiti da ne komenitramo Dinamove igrače, ako se radi o kritici.. ha gle, za to dobivaju plaću i prihvaćaju izloženost javnosti..
  • badjibadara
    8k
    Nije fer ni prema Filipovicu da ne dobije priliku kraj ovakvog prvog golmana.Praskaton

2foCt0m.jpeg
  • NKDZ86
    6.5k
    to je laž, jer Ivan ne prati nogomet i vjerovatno ni ne zna o mogućem dolasku Livija.
  • Kruno
    1.2k
    Za njega je i tribina previse.
  • CastAway1986
    4.4k
    Nastupila silenzio stampa i odjednom kvazi dnovinari imaju insajferske info o psihickom stanju nasih prvotimaca? Dajte najte.
    3hReplyShareFlag
    rokikaciga
    Jebiga legendo to ti je tako , cim je bila rapsodija u Karlovcu i cim je nesto dobro u Dinamu dnovinari moraju udarati kontru , pa il se pise kako je Neva tužan ili se spominje trenera koji odbija davati izjave?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet