• Zg123
    2.7k
    meni se cini da on trpi, lik je ukocen i baca se ko krepala macka, ako zbilja nema problema s ledjima onda nek se ostavi ovoga
  • Eduardo
    26.9k
    KlosaruNitkoBitan

Laku noc ekipa i da jos jednom steram ovog lika u kurac prije spavanja.NitkoBitan

Treba ga neki nas ozljediti na treninguKruno

Odjebi iz Dinama!Dzoni

Marš iz DinamaAgramer86

Rupetina.FazeN

TarabaKeyser Soze

SpodobaPacho

paraplegicarPacho

Konstruktivno, nema šta... s nekima se tipkamo opet za tjedan dana.
  • Dzoni
    2.4k
    Konstruktivnije nego njegova igra
  • Eduardo
    26.9k
    Čovjek ne prati nogomet, hej, profesionalni nogometaš ne prati nogomet! Ljudi s foruma su više upućeni u nogomet nego on. Mislim da nisam nikad čuo da je neki profesionalni golman izjavio da ne prati nogomet, tj. da ne gleda utakmice i reakcije drugih golmana.NVKOD

Ispast ću Nevistićev apologet... nisam i ne želim biti jer nije zaslužio, ali...

Marc-André ter Stegen
    Vratar Barcelone rekao je 2020. za El Pais: "Ljudi se smiju kad kažem da nemam pojma o nogometu. Ne gledam ga često, osim ako igra netko koga poznajem. Uglavnom ne znam imena igrača. Ali kad vidim video, odmah znam tko je jer pamtim njihov stil igre."

Bobby Zamora
    Zamora je 2012. rekao za Daily Mail: "Nisam veliki fan nogometa. Ne gledam utakmice navečer. Ima više igrača koji su takvi, samo to ne priznaju. Ako posao nakon karijere uključuje gledanje nogometa, neću se time baviti."

Carlos Tevez
    Tevez je 2018. za Clarin izjavio: "Ako igraju Barcelona i Real Madrid, a na drugom kanalu je golf, gledat ću golf. Ne gledam nogomet na televiziji. Ne volim ga, nikad nisam bio navijač. Samo volim igrati i imati loptu."

Ronaldinho
    U siječnju 2018. Ronaldinho je za The Sun rekao: "Ne volim gledati nogomet, volim ga igrati. Ne mogu sjediti ispred televizora 90 minuta, gledam samo sažetke."

Gabriel Batistuta
    Batistuta je jednom rekao: "Ne volim nogomet, to mi je samo posao." Koautor njegove biografije Alessandro Rialti izjavio je da se Batistuta tijekom rada na knjizi rado prisjećao obitelji, ali nije volio govoriti o karijeri. "Zapisi postoje, možeš ih pogledati", rekao je.

Ben White
    Branič Arsenala Ben White priznao je 2021. za Sky Sports da nikad nije pratio nogomet. Nije znao kakav je igrač bio Patrick Vieira. "Nisam gledao nogomet kao dijete, ni sad ne gledam. Volim igrati, ali ne i gledati. Znam da je Vieira bio jako dobar, ali ne znam detalje. Uvijek sam zauzet. Pogledam sebe iz analitičkih razloga. Možda pogledam Englesku. Ne bih samo tako sjeo i gledao utakmicu", rekao je.
  • NKDZ86
    6.1k
    dobro to je skupina uspješnih profesionalaca, ali naš dragi i voljeni Neva ne spada u tu skupinu igrača jer je samo profi.

Purgerski pozdrav Nevi i Marley, najte kaj zameriti ali nadam se da ćemo što prije naći pravog golmana dostojnog dinama. Ne sumnjam u to.
  • Crusades
    19.5k
    Nije problem u (ne)gledanju nogometa, problem je kaj on ne zna pravila.
  • DiddyGuela
    4.7k
    Ne znam tko vise moze opravdavati ovog decka ali nakon onog "nesporazuma" sa Mckennom jucer, zakucao bi ga na tribinu do isteka ugovora. Ono nije stvar toga brani li on dobro ili lose, ono jucer je bilo NEPOZNAVANJE NOGOMETNIH PRAVILA, odnosno kada golman smije/ne smije uhvatiti loptu koju mu vraca vlastiti obrambeni igrac. Igram nogomet u nizim ligama cijeli zivot i mogu reci da je svakom golmanu u "kukuruz" ligi ovo pravilo jasno ali Nevisticu nazalost nije. Doslovno!

Takva vrsta neprofesionalizma, bolikurcine i seljastva je sramota za ovaj klub. Ono jucer je bilo sramotno.
  • Dudu9
    1.9k
    Nevistić je po meni nebi više trebao uopće branit za dinamo, za dobro dinama i Neve najbolje je što prije rastanak, imao je dovoljno utakmica pokazati šta zna, nažalost zadnje utakmice je kriminalan te sigurno nece postati odličan golman zato šta eto dat ćemo mu opet priliku
  • Crni86
    16.3k
    Tone u sve dublju i dublju rupu. Ona reakcija kod gola bas vidis da je panicna. Da on ima samopouzdanja ja vjerujem da bi skinuo onu loptu ako nista bar iz druge.

Na kraju mozda je zbog psihe i bio bacen na klupu prosle sezone?
  • modri-kibic
    980
    Ona reakcija kod gola bas vidis da je panicna.Crni86

Mislim da drugačije i nije mogao reagirati. Ispred njega je bio McKenna kojemu je lopta prošla kroz noge i čini mi se da je desnom nogom malo promijenio smjer lopte. Dovoljno da zezne golmana. Zato i je bila takva reakcija.
  • De Oliveira
    1.9k
    sv. Petar da sidje s neba na oblaku i kaze psiho bojni da je prvo netko (mislim Valincic) ostavio igraca samog na 10ak jebenih metara pa da je taj igrac pucao i pogodio McKennu u nogu nakon cega lopta mijenja smjer taman toliko da je vratar ne hvata nego odbija u stativu, a onda se lopta od stative odbija u vratara i od njega u gol, ljudi bi nastavili pljuvati Nevu isto kao sto su prije godinu dana Kuleta. Iskljucivi krivac za gol je onaj koji je cuvao strijelca ili trebao cuvati bolje receno. Srecom pa se nikoga ovdje nista ne pita. Neva ostaje gdje je, a vi se pjenite i gutajte zuc. Imate utjecaj na to kao i na klimatske promjene.
  • San Lorenzo
    22.6k

Odbila se od McKenne, ali nije bilo kao protiv Osijeka da se odbije u rašlje, nego se odbila poluvisoko posred gola, on se sad već tradicionalno sapleo na crti, odbio loptu u stativu i još uvijek je imao šansu obraniti tu loptu, međutim i kod stative ju je potpuno promašio.

Da ne navijam za ovaj klub, svejedno bih pratio utakmice jer bih imao solidnog materijala za nasmijati se...ovako je samo frustrirajuće jer sad već skoro dva mjeseca vrtimo u krug jedne te iste rasprave nakon svake utakmice, zaključujemo da je prevršilo svaku mjeru, da bi tri dana kasnije svjedočili novom masterclassu.

Na stranu jalova igra u napadu, Nevistić mi je uvjerljivo najveća zamjerka Kovačeviću, čovjek nam je u ovih 15ak utakmica otkinuo solidan broj bodova, a treneru je on i dalje neupitna jedinica, zašto jebemu miša, kakav ti je argument, sumnjam da se na treninzima pretvara u Chilaverta, obrambenim igračima sad već vidno ide na jetru, a golmani na klupi sigurno nisu lošiji i sigurno ti neće zasrati ništa više nego ovaj kojem vjeruješ.
  • Slush
    1.1k

Ovo je ko da das price o ljudima koji imaju milijarde, a nemaju srednju skolu zavrsenu i kazemo pa vidis da ne treba imati skolu.

Ili cu ti nac 100 ljudi koji imaju 100 godina koji dan danas puse i kazu ma zdrav je duhan.
  • FazeN
    2.9k
    @Eduardo rupetina nije uvreda neka baš.
    Nit sam uvrijedio čovjeka kao čovjeka nit mu opsovao ništa, ja to ne radim nikad, no čovjek je propuh na golu.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Ne vidim baš da se u medijima krenulo potezat njegovo pitanje. Sjećam se koji linč je bio na Eduarda nakon Olympiakosa 2015., ko da je počinio 9/11 u najmanju ruku, a ovo ništa, svi se prave ludi. Očito su neke jače silnice iza tog, ne vidim drugo objašnjenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet