• Droljo
    32.5k

Broz nam je pola ekipe od kad je debitirao.

Nemam ja ništa protiv kove, samo mi je cijeli život nedorečen. A gledao sam ga jako puno. Kao i broza, dinamo svaku tekmu pa inter svako kolo. Sam velim da mi se čini kako je pre malo dao golova. Od tih 5 je dva zabio nedavno na jednoj tekmi. A igra za reprezentaciju od početka svijeta. Da nije nekim maltama, estonijama, andorama mogao zabiti desetak golova je čudno.
  • og1986
    2.9k
    U potpunosti se slažemo svi ovdje s tobom. Do kada ćemo ga trpiti ?
    Koji kuratz Dalić vidi u njemu, ili onaj neki tamo kako se zove ? Da, Pep Guardiola sa Cityem. Neznaju oni da si ga ti gledao u Interu i da ne valja.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Kova odigra par tekmi za kurac pa jednu ubije. I ja sam ocekivao da ce do sada postati nas oslonac u kontinuitetu. On i dalje u istom ritmu, trazimo dalje
    Edit:nek u nedjelju nadoknadi
  • Droljo
    32.5k

Ne čitaš sa razumijevanjem. Ja sam rekao da je 5 golova u milijun utakmica kurac. Nigdje nisam rekao da je loš igrač i da nevalja.
    Nebum više na tu temu.
    Živeli

Edit: sigurno imaš 3-4 metra kad se tako sa visoka obraćaš...
  • og1986
    2.9k
    Stari najjači si. Daj još koji stručni komentar igrača.

sigurno imaš 3-4 metra kad se tako sa visoka obraćaš — Droljo

Da u dužinu
  • Droljo
    32.5k
    Neću
  • Blue Austrian
    337
    Spanjolska nas ceka
  • Nolifer
    15.8k
    Dinamo i Real će imati najviše svojih igrača u finalu Lige nacija (oba po 4)
  • Keyser Soze
    21.3k
    Treba reći da ova Španjolska igrački nije ni blizu one od prije 2 godine koja nas je izbacila. Tad su imali Azpilicuetu, Garciu, Gayu, Kokea, Busquetsa, Pedria, Sarabiu, Ferrana Torresa u prvoj postavi. Na klupi još Gerard Moreno, Oyarzabal, Thiago, Pau Torres...
    Sad su pojačani Laporteom i Asensiom, ali bez gore navedenih.

Mi s druge strane smo isto dosta drugačiji, kao prvo od same atmosfere do forme. Tad su nam stoperi bili Ćaleta Car i Vida, Gvardiol na beku, očajni Rebić krilo jer nije bilo Perišića, Vlašić i Petko van forme, klupa isto dosta lošija i opet smo došli u produžetke. Rekao bih da ovo moramo dobit, jer mi Italija po imenima ima jaču ekipu od ove Španjolske, a i uvjeren sam da smo napaljeniji dosta i da uzimamo to.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Nemam ja ništa protiv kove, samo mi je cijeli život nedorečen. A gledao sam ga jako puno. Kao i broza, dinamo svaku tekmu pa inter svako kolo. Sam velim da mi se čini kako je pre malo dao golova. Od tih 5 je dva zabio nedavno na jednoj tekmi. A igra za reprezentaciju od početka svijeta. Da nije nekim maltama, estonijama, andorama mogao zabiti desetak golova je čudno. — Droljo

Gledati samo logikom koliko je golova zabio je pogrešno.
    Ni Modrić nije zabio puno golova. Ne kažem da je kao Modrić, ali da je odličan igrač jest i jako važan za repku, a i u Chelseaju nešto vide u njemu, bio po izboru igrač godine prošle sezone.
  • Droljo
    32.5k
    Ma sve 5. Ali u najmanju ruku je čudno da je malo golova zabio jer nije toliko defanzivan. Uvijek je imao pravog zadnjeg veznog uz sebe. A bilo je protivnika za nabit statistiku.
  • Droljo
    32.5k
    Evo meni je fascinantno da je jedan podolski (koji nikad nije bio prva špica) zabio golova kao sve naše špice zajedno u periodu dok je igrao za repku. To je samo jedan primjer.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Drazi mi je jedan Mandžukićev od ne znam koliko Poldijevih tako da :wink:

Sto se Kove tice, on nije tu da zabija, cak u reprezentaciji ima bolji ucinak nego u klubovima (osim Dinama) :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.