• Masto
    1.8k
    Btw ti koji bilica prozivaju komunjarom oce stimca za izbornika znaci show
  • crophantom
    5.5k
    žao mi jer kod njega očito nomen est omen, al pošto mi je dosadno na plaži pročitati ću te postove ako ih još ima da se zabavim :grin:
  • KtcGoat
    6.7k
    Btw ti koji bilica prozivaju komunjarom oce stimca za izbornika znaci showMasto

Stimac ga je obranio na fejsu :lol:
  • Jos-Optimus
    11.8k
    To je Dalić napravio, veliku hrvatinu i mučenika od sebe. Isto kao i Červar. Lino je imao generaciju kakvu dobiješ jednom u 100 godina i uspio je popušiti finala i finala, nerijetko i zbog kretenskih eksperimenata i totalno krivog tajminga forsiranja novotarija, zvuči li vam to poznato?

I onda ovi likovi s desne strane, a ja se volim smatrati desničarom, se sramote i petljaju u stvari koje ne bi trebali. Ali to je to, ekstremna ljevica i desnica su jednako zatupljene budale, nema tu neke razlike, samo ideologija.
  • ZG plavi 01
    450
    takozvana teorija potkove, sto su ljudi vise desno i vise lijevo zavrse na istome
  • Derby
    927
    Majke ti mile, od kud, odnosno od kad Bilića stavljaju u neki koš s jugo komunjarama?crophantom

Slaven se skraćeno od čega? Mislim da je svima sve jasno.. vratite Štimca slijepci
  • Dr Hofmann
    5.9k
    Bilića se trpalo u komunjare valjda jer je bio rocker s rinčicom. Meni je najjači moj kolega s posla koji tvrdi da je to Plenković namjestio jer želi maknut Dalića zato što je pravi Hrvat i katolik...Ne mogu, ne znam, kako? Valjda previše Narod.hr, Dnevno, Direktno, Bujanca i onog troglodita plaćenićkog mamićevskog...

Kao desno orijentirana osoba bacio bi se pod jureći vlak da moram s tim ljudima u rov. Di su Paraga, Tonči Tadić pa i onaj ludi Mladen Schwartz kad ih čovjek treba

@KtcGoat troglodita plaćenićkog mamićevskog =
    A tek oni narodni reporteri...hdzovi nasmrkani retardusi

Tog kretena smatrati za bilo što drugo osim za mrtvog jazavca je velika greška.
  • ZGBhoy
    2k
    Čitajući portale, FaceBook komentare se dobiva se zabrinjavajuća dijagnoza našeg naroda
  • KtcGoat
    6.7k
    Kao desno orijentirana osoba bacio bi se pod jureći vlak da moram s tim ljudima u rovDr Hofmann

A tek oni narodni reporteri...hdzovi nasmrkani retardusi
  • emilperska
    17.2k
    Slaven Bilić je privatno dosta konzervativan samo se ne busa time u prsa, a onda i domoljuban. Lik je dijete istaknutog proljećara čija je obitelj bila prilično šikanirana od 71. Slaven je po svemu trebao biti na popisu 87' za Čile, ali je pod naredbom udbe maknut s preliminarnog popisa.
    Rockerki imidz zamaskira dosta toga jel. Ekipa na prvu valjda misli da nam je izbornik Aki Rahimovski.

Uglavnom, moje neko iskustvo.. Slaven Bilić je veći domoljub od Dalića. Cisto me zanima gdje su njegovi bili 70ih i 80ih.
  • MolonLabe
    825
    Jel zna netko kakav je stav magaradi prema Bilicu? Jel im on ok ili im se i on zamjerio negdje?
  • crophantom
    5.5k
    Kao desno orijentirana osoba bacio bi se pod jureći vlak da moram s tim ljudima u rov. Di su Paraga, Tonči Tadić pa i onaj ludi Mladen Schwartz kad ih čovjek trebaDr Hofmann

Zbog ovih kretena koji se danas nazivaju desnicom u političkom mainstreamu mi i jesmo država koja praktički nema ozbiljnu desnu stranku koja moze preći izborni prag. I zbog zadojenog dijela desnih birača koje u Biliću vide jugića.
    A i da se pojavi koja, Plenki bi ih rastočio u roku čamac.
  • The Undertaker
    9.9k
    Samo nam još fali da se kod biranja izbornika gleda da li je desničar ili ljevičar. Valjda u HNSu nisu toliki glupani da podlegnu utjecaju mediokriteta i kvazipolitičara. Što se mene tiče privatno može biti što god hoće (u razumnoj mjeri) a gledati će se rezultat.
  • wolfgang14
    4.4k
    Jel zna netko kakav je stav magaradi prema Bilicu? Jel im on ok ili im se i on zamjerio negdje?MolonLabe

Nemaju problem s njim, dapače na zadnjim izborima su htjeli da on preuzme klub a ne megamind pavasović
  • Dzoni
    6.7k
    Zar je tako bitno da su u prvom planu nogometnog izbornika politički i vjerski stavovi ispred nogometnih vještina? Kao da se bira papa, a ne izbornik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.